Bespaar veel geld op je autokosten:
 
Beste lezer,
 
De auto vormt één van de grootste kostenposten in ons huishouden. Vaak besef je niet hoeveel je auto in werkelijkheid kost. Denk hierbij niet alleen aan benzine of diesel maar ook aan onderhoud, verzekering, wegenbelasting en afschrijving. Ongemerkt kunnen de kosten voor je auto vanaf een nieuwwaarde van 15.000 euro oplopen tot wel 6.000 euro per jaar. 
 
Niet alle autokosten kan je beïnvloeden. Na aankoop van je auto is bijvoorbeeld de wegenbelasting een gegeven. Maar sommige kosten kan je wel degelijk structureel verlagen. 
 
Bijvoorbeeld de benzinekosten en de autoverzekering. Stel jezelf vandaag eens twee vragen: Wat betaal ik voor een liter benzine en wat betaal ik per maand voor mijn autoverzekering. Het is echt mogelijk om op beide posten tot wel 500 euro per jaar te besparen. Vaak alleen maar door van autoverzekeraar te veranderen of naar een ander tankstation te gaan.     
  
  • Begin eens met het overstappen naar een goedkopere autoverzekering! Zobespaarjegeld heeft sinds kort een eigen autoverzekering vergelijker waar je eenvoudig de verschillende autoverzekeringen met elkaar kan vergelijken en vervolgens makkelijk kan overstappen.
  • Ga ook eens op zoek naar het goedkoopste tankstation bij jou in de buurt. Het is mogelijk om gebruik te maken van een speciale kortingspas voor benzine. (besparing 6 cent per liter)
 
Lees ook verder op onze speciale pagina met besparingstips voor al je autokosten.

 


 Veel succes met besparen en tot de volgende nieuwsbrief.
 

Zobespaarjegeld, nieuwsbrief - oktober 2017, www.zobespaarjegeld.nl

Uitschrijven / Gegevens wijzigen
Powered door YMLP