BP logo BP Tankpassen Kunt u deze e-mail niet goed bekijken?
Bekijk de e-mail in de webbrowser

Beste relatie,

Dankzij de European Electronic Toll Service (EETS), wordt het voor u als internationale vervoerder een stuk eenvoudiger om door Europa te reizen met slechts één On Board Unit (OBU) voor het betalen van tol in verschillende landen. Als voorloper op het gebied van tolbetalingen en On Road Services, presenteren wij met trots de nieuwe BP Tolbox voor EETS. U kunt deze tolbox, die is ontwikkeld op basis van de allernieuwste OBU-technologie van Telepass, vanaf nu bestellen. Als u onze nieuwe BP Tolbox voor EETS combineert met uw BP + Aral Tankpas, profiteert u van ons meest uitgebreide aanbod op het gebied van tol en On Road Services.

Neem contact op met uw BP-accountmanager of ga naar de nieuwe website van BP Tolbox voor EETS om snel uw persoonlijke aanbieding vrijblijvend aan te vragen.

Vraag uw aanbieding nu aan    

Eenvoudiger werken

Gebruik onze eenvoudig te installeren plug&play OBU, om onderweg door heel Europa tol te betalen. U kunt de tolbox direct gebruiken op acht belangrijke toltrajecten: in Oostenrijk, België (incl. Liefkenshoektunnel), Polen (A4), Spanje, Frankrijk, Italië en Portugal. Met de BP Tolbox voor EETS bent u verzekerd van draadloze updates en kunt u gemakkelijk en flexibel gegevens verzenden. U tankt bij talloze locaties in het Europese netwerk van BP/ROUTEX-tankstations en ontvangt een overzicht van al uw tolbetalingen op één factuur.

Meer informatie    


Een scala aan aanbiedingen om aan al uw behoeften te voldoen

U kunt alvast starten met ons Basic EETS-pakket, waarmee u direct door heel Europa tol kunt betalen met slechts één OBU. De uitgebreide en complete servicepakketten voor EETS komen later in 2018 op de markt. Als het zover is, dan kunt u eenvoudig upgraden naar één van deze pakketten. Naast de genoemde voordelen profiteert u dan ook van geweldige aanvullende services, zoals geavanceerde voertuigtelematica en kostenbesparend wagenparkbeheer. Eén van onze deskundigen zal contact met u opnemen om samen uw specifieke behoeften in kaart te brengen, hoe uitgebreid uw wagenpark ook is.

Meer informatie    


Ook u kunt nu kosten besparen

De BP Tolbox heeft een slim en eenvoudig prijsmodel. Er zijn geen vaste servicekosten. U betaalt alleen als u onderweg bent. Bovendien betaalt u géén borg, géén toeslag voor het personaliseren van de OBU en géén verzendkosten.

Meer informatie    

U krijgt deze e-mail omdat u zich hebt aangemeld voor de informatieservice over EETS van BP.

© Copyright 2018 BP Europa SE | BP Nederland, d’Arcyweg 76, Havennummer 6425, 3198 NA Europoort-Rotterdam.

Wettelijke mededeling | Privacyverklaring | Afmelden voor deze e-mailservice