Beste musical vanaf 14 maart in Amsterdam

1 jaar geleden
  • Html
  • Tekst
Simone Kleinsma is Annie M.G. Schmidt
Wordt deze mail niet goed weergegeven?
     
   
     
  Tijdens het grote Musical Awards Gala werd Was Getekend, Annie M.G. Schmidt bekroond met maar liefst vier Musical Awards! De succesvolle, bejubelde musical kreeg de felbegeerde award voor Beste Grote Musical. Simone Kleinsma ontving de award voor Beste Vrouwelijke Hoofdrol, de award voor Beste Vrouwelijke Bijrol ging naar Marjolijn Touw en Dick van den Heuvel werd onderscheiden voor het Beste Script. Daar zijn we natuurlijk ongelofelijk trots op!
Ook het publiek omarmt Was Getekend, Annie M.G. Schmidt massaal. De voorstellingen in februari zijn vrijwel overal uitverkocht. Wacht dus niet te lang en boek nu voor één van de voorstellingen in het DeLaMar Theater in Amsterdam!
 
     
   
     
  Gisteravond was Simone Kleinsma te gast in College Tour. Hierin blikt ze terug op haar gehele carrière en ook Was Getekend, Annie M.G. Schmidt komt veelvuldig aan bod. Heb je het gemist? Bekijk de aflevering via onderstaande link terug.  
     
   
     
   
     
  Vanaf 14 maart keert Was Getekend, Annie M.G. Schmidt terug in het DeLaMar Theater in Amsterdam. Wegens enorme belangstelling zijn er extra matinee voorstellingen in verkoop. Boek nu, want deze schitterende en veelbekroonde musical wil je niet missen!  
     
 
 
     
   
     
  De geestelijk moeder van Dikkertje Dap en Jip & Janneke schreef talloze prachtige liedjes, musicals zoals Foxtrot en vele kinderboeken. Maar wie was de vrouw achter de schrijfster? In deze biografische musical blikt Annie M.G. Schmidt (Simone Kleinsma) samen met haar zoon Flip (William Spaaij) terug op haar bewogen leven. In een gelaagde voorstelling vol scherpe humor neemt ze ons mee langs haar successen, liefdes, angsten en verdriet. Uiteraard hoor je ook veel van haar onvergetelijke nummers, zoals ‘Margootje’, ‘Ik zou je het liefste in een doosje willen doen’ en ‘Vluchten kan niet meer’.  
     
   
     
  Reserveer vandaag nog de beste plaatsen in het DeLaMar Theater in Amsterdam. Liever telefonisch boeken? Bel 0900 - 100 10 30.  
     
 
 
     
   
   
   
 
     
   
     
   
 
 
 
contact / afmelden
Foto's: Roy Beusker
Deze e-mail is verzonden naar:
newsletter@newslettercollector.com
 

Deel deze nieuwsbrief op

Gerelateerde nieuwsbrieven

Musicals.nl

Categorieën: Theater Uitgaan
Leeftijd: 14 t/m 18 jaar 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar 65 jaar en ouder

© 2019