Kun je deze mail niet goed bekijken? Klik dan hier voor een weergave in je internetbrowser.
 
 
 
 
 
 
27 november 2020
 
 
 
     
 
 
 
Bestuur V&VN uitgebreid met vier nieuwe leden
 
De Ledenraad van V&VN heeft vier nieuwe permanente bestuursleden benoemd. Niels Honig, Jaap Kappert, Catharina van Oostveen en Cora Vegter zijn nu toegetreden tot het bestuur van V&VN. Ook heeft de Ledenraad de termijn van zittend (interim-)bestuurslid Conny van Velden verlengd tot eind 2021. Er wordt nog gezocht naar twee nieuwe bestuursleden: een verzorgende en een opvolger voor interim-voorzitter Gerton Heyne, die per 1 januari 2021 vertrekt.
 
  Lees meer    
 
 
 
 
 
 
 
 'Wie is die vrouw met het mondkapje?'
 
 
 
Blogger Tatien is verzorgende en beschrijft hoe het bij haar in het verzorgingshuis gaat. "Iemand mag blijkbaar niet meer doodgaan omdat hij oud is, dement is, al jaren leeft met uitgezaaide kanker en dus gewoon op is."
 
Lees de blog
 
 
https://mailing.venvn.nl/mailings/31/2589/anp-4095869682.jpg
 
 
 
 
 
Red je het met pillen en Skype in de GGZ?
 
De coronacrisis hakt er bij psychiatrisch patiënten misschien wel meer in dan bij anderen. Het wegvallen van een ritme of dagbesteding, begeleiding via beeldbellen. Wat is de impact hiervan op deze kwetsbare doelgroep? Verpleegkundig specialist Aleksandra Nowak vertelt hier meer over.
 
  Bekijk de video    
 
 
 
 
 V&VN Magazine: Gezichten van de acute keten
 
 
 
In V&VN Magazine vertelt verpleegkundig specialist Ilse de Vries hoe zij patiënten met (zwaar) letsel opvangt. "Soms schrik ik ’s nachts wakker: heb ik het wel goed gedaan?"
 
Lees het interview
 
 
https://mailing.venvn.nl/mailings/31/2589/sehverpleegkundige_klein.png
 
 
 
 
 
 
 
 
Bereik meer met de bachelor Verpleegkunde
 
Ben jij een zorgprofessional die meer regie wil in het aansturen van complexe zorg? En wil jij je verpleegkundige professionaliteit verder verbeteren? Dan is de bachelor Verpleegkunde iets voor jou!

Bekijk de opleiding of download de brochure
 
 
 
 
 Vergroot je kennis
 
 
         
 
 
 
         
 
Voorbehouden handelingen en deskundigheidsniveaus: hoe zit dat nu?
 
Vernieuwde animatie over de Meldcode Kindermishandeling en Huiselijk geweld
 
         
 
Wie bepaalt eigenlijk dat een zorgprofessional een bepaalde handeling mag doen? En waarom levert dit in praktijk nog wel eens problemen op? 
Begin november gaf Vilans een webinar hierover en schetsten we de huidige problematiek rond het uitvoeren van handelingen en toebedelen van deskundigheidsniveaus in de praktijk.
 
Iedereen die met kinderen werkt moet bij een vermoeden van kindermishandeling of huiselijk geweld handelen volgens de stappen van de meldcode. Het doel van de meldcode is professionals te helpen eerder en beter te handelen als zij vermoeden dat een gezinslid thuis mishandeld, verwaarloosd of seksueel misbruikt wordt. Deze vernieuwde animatie van Augeo legt je in twee minuten uit hoe de Meldcode Kindermishandeling en Huiselijk geweld werkt.
 
         
 
Bekijk de webinar terug
 
Bekijk de video
 
         
   
   
 
 
fb   tw   yt   insta   in
 
contact Contact
 
Tel: (030) 291 90 50
info@venvn.nl
 
 
LID WORDEN
 
 
 
MIJN V&VN
 
 
Afmelden | Deel deze nieuwsbrief | Wijzig je gegevens
 
© Copyright V&VN 2020