Nieuws voor newsletter@newslettercollector.com [ browserversie ]
Hierbij de Beveiliging Nieuws nieuwsbrief van donderdag 19 juli 2018. Persoonlijke voorkeuren kunt u hier aanpassen. Veel leesplezier toegewenst.


14 procent minder auto's gestolen in 2018

Het eerste half jaar van 2018 werden 3643 personenauto's gestolen. In dezelfde periode in 2017 waren dat er nog 4254. Dat betekent een daling van 14 procent. Volgens de Stichting Aanpak Voertuigcriminaliteit komt dat door ...

Lees verder

CCV waarschuwt voor valse VRKI 2.0

Het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV) waarschuwt dat er een valse versie van de VRKI 2.0 in omloop is. Hierin wordt gesuggereerd dat bij alle veiligheidsniveaus draadloze beveiligingscomponenten geplaatst mogen worden. Dit zou ook ...

Lees verder

IDIS introduceert mobiele cameramast

IDIS introduceert Camera Secured Site by IDIS. Deze mobiele terreinbeveiliging biedt volgens IDIS de perfecte oplossing voor het tijdelijkobserveren van grotere locaties.

Lees verder

Agenda: One conference 2018

Op 2 en 3 oktober vindt in het World Forum in Den Haag de One conference plaats. Dit is een door de overheid georganiseerd grootschalig en internationaal congres op het gebied van cybersecurity.

Lees verder
Partners:


Vacatures

Meest gelezen

Beveiligingsforum.nl


Volg Beveiliging Nieuws ook via: 

Beveiliging Nieuws op LinkedIn Beveiliging Nieuws op Twitter Beveiliging Nieuws op Facebook Google+ Beveiliging Nieuws op YouTube
Wij houden niet van spam en zullen daarom uw adres nooit aan een derde partij verstrekken of misbruik maken van uw adres. Als u deze ongewenst ontvangt kunt hier uw instellingen wijzigen. Ook kunt u dit bericht retour sturen aan redactie@beveiligingnieuws.nl, wij zorgen dan voor de rest.

De Beveiliging Nieuws website, de nieuwsbrief, uw inschrijving of andere faciliteiten van de website worden u aangeboden onder de voorwaarde dat u akkoord gaat met alle voorwaarden en mededelingen.

Copyright © 2018 Beveiliging Nieuws - Alle rechten voorbehouden