Nieuws voor newsletter@newslettercollector.com [ browserversie ]
Hierbij de Beveiliging Nieuws nieuwsbrief van maandag 22 januari 2018. Persoonlijke voorkeuren kunt u hier aanpassen. Veel leesplezier toegewenst.


112-centrales lopen achter met invoering locatiebepaling

Als iemand 112 belt, is het technisch eenvoudig om direct de locatie in beeld te krijgen. In veel landen gebeurt dit ook, maar in Nederland niet, zo concludeert RTL Nieuws uit onderzoek. J&V reageert dat ...

Lees verder

Barneveldse buurt laat collectief de deursloten verbeteren

Het buurtpreventie-platform Veilig Veller in Barneveld is een anti-inbraakactie gestart. Bewoners van de nieuwbouwwijk kunnen nu voordelig het deursloten laten verbeteren, doordat het benodigde materiaal collectief wordt ingekocht.

Lees verder

Beveiligers Rijksmuseum leren hoe het is met een beperking

Medewerkers van Beveiliging en Front Office van het Rijksmuseum in Amsterdam hebben een workshop gevolgd over gastvrijheid en toegankelijkheid, gegeven door de Zonnebloem in samenwerking met het Rijksmuseum. Zij konden ervaren hoe het is om ...

Lees verder

Agenda: IFSEC Londen

In ExCeL nabij City Airport Londen vindt van 19 tot en met 21 juni de jaarlijkse vakbeurs IFSEC plaats. Gelijktijdig worden de beurzen Firex, Facilities Show, Safety & Health Expo, Field Service Management en Professional Clothing Show plaats.

Lees verder

Agenda: Nationaal Congres Brandpreventie

Op 12 en 13 juni vindt in Echteld weer het Nationaal Congres Brandpreventie plaats. In de Oude Duikenburg wordt onder andere gesproken over certificering.

Lees verder
Partners:


Vacatures

Meest gelezen

Beveiligingsforum.nl


Volg Beveiliging Nieuws ook via: 

Beveiliging Nieuws op LinkedIn Beveiliging Nieuws op Twitter Beveiliging Nieuws op Facebook Google+ Beveiliging Nieuws op YouTube
Wij houden niet van spam en zullen daarom uw adres nooit aan een derde partij verstrekken of misbruik maken van uw adres. Als u deze ongewenst ontvangt kunt hier uw instellingen wijzigen. Ook kunt u dit bericht retour sturen aan redactie@beveiligingnieuws.nl, wij zorgen dan voor de rest.

De Beveiliging Nieuws website, de nieuwsbrief, uw inschrijving of andere faciliteiten van de website worden u aangeboden onder de voorwaarde dat u akkoord gaat met alle voorwaarden en mededelingen.

Copyright © 2018 Beveiliging Nieuws - Alle rechten voorbehouden