Nieuws voor newsletter@newslettercollector.com [ browserversie ]
Hierbij de BeveiligingNieuws-nieuwsbrief van zondag 30 december 2018. Persoonlijke voorkeuren kunt u hier aanpassen. Veel leesplezier toegewenst.


Minder incidenten en overlast tijdens jaarwisseling

Tijdens de vorige jaarwisseling noteerde de politie zo'n 8000 incidenten. 20 procent minder dan het jaar ervoor. De verwachting is dat deze trend zich voortzet, aldus onderzoeksbureau LocalFocus op basis van gegevens van de politie. ...

Lees verder

Agenda: Europese conferentie van ASIS International in Rotterdam

Van 27 tot en met 29 maart vindt in het WTC van Rotterdam de jaarlijkse Europese conferentie van ASIS International plaats. Naast een congres is er ook een kleinschalige vakbeurs.

Lees verder

Agenda: Belgische vakbeurs voor IT-beveiligers

Op 20 en 21 maart vindt in de Brussels Expo de vakbeurs InfoSecurity.be plaats. Te zien zijn de nieuwste ontwikkelingen om computersystemen te beveiligen.

Lees verder

Agenda: Britse vakbeurs voor terreurbestrijders

In Londen vindt op 5 en 6 maart de SCTX Security & Counter Terror Expo plaats. Er worden verschillende diensten en producten getoond om organisaties te beschermen tegen terreur.

Lees verder

Agenda: Themamiddag Nationale Denktank Integrale Beveiliging

Op 6 februari 2019 vindt in het PR Center van ING Bank in Amsterdam voor de derde keer het tweejaarlijks seminar plaats van de Nationale Denktank Integrale Beveiliging.

Lees verder

Agenda: Kick-off beveiliging en veiligheid

In het Louwman Museum in Den Haag vindt op 10 januari een gezamenlijkenieuwjaarsbijeenkomst plaats van de brancheorganisaties ASIS Benelux, Nederlandse Veiligheidsbranche, VBN, VEB en VEBON-NOVBplaats. ...

Lees verder
Partners:


Vacatures

Meest gelezen

Beveiligingsforum.nl

  • aa
  • Satel Integra 64 met ETHM-1 op afstand via IP benaderen
  • Eindejaarsuitkering
  • Galaxy Dimension 48 direct alarm na inschakelen
  • Opbouw vakantie tijd

  • Volg BeveiligingNieuws ook via: 

    Beveiliging Nieuws op LinkedIn Beveiliging Nieuws op Twitter Beveiliging Nieuws op Facebook Google+ Beveiliging Nieuws op YouTube
    Wij houden niet van spam en zullen daarom uw adres nooit aan een derde partij verstrekken of misbruik maken van uw adres. Als u deze ongewenst ontvangt kunt hier uw instellingen wijzigen. Ook kunt u dit bericht retour sturen aan redactie@beveiligingnieuws.nl, wij zorgen dan voor de rest.

    De Beveiliging Nieuws website, de nieuwsbrief, uw inschrijving of andere faciliteiten van de website worden u aangeboden onder de voorwaarde dat u akkoord gaat met alle voorwaarden en mededelingen.

    Copyright © 2018 Beveiliging Nieuws - Alle rechten voorbehouden