In onze eigen hoofdstad.
Is deze mail slecht leesbaar? Klik hier voor de webversie!
header logo link
 
Hé John!
Het terrasseizoen is bijna geopend, Amsterdam schrijft geschiedenis en jouw stem is goud waard. Heineken® tapt niet alleen bier vol kwaliteit, maar brengt altijd die extra gezelligheid. Of je nu het Formule 1® gevoel van dichtbij wilt ervaren of het leven viert tijdens het grootste stadsfeest ooit… Hou je vast, dit wordt een legendarisch leuk jaar!
 
 
Klaar voor de pitstop?
Dit wordt de race van je leven. De iconische Oracle Red Bull Racing F1™, de racewagen van drievoudig Formule 1®-wereldkampioen Max Verstappen, kun je nu van dichtbij aanschouwen in de Heineken Experience™.  De RB14 was in 2018 de wagen waarin Max races won in Oostenrijk, Mexico en Brazilië. Deze indrukwekkende bolide kun je de aankomende tien maanden spotten in het hart van Amsterdam. Ben jij dé ultieme racefanaat? Trap op het gaspedaal en kom langs!
 
 
Proost op 750 jaar Amsterdam
Dit jaar barst het jubileumjaar los! Van 27 oktober 2024 t/m 27 oktober 2025 vieren we de 750ste verjaardag van Amsterdam met heel Nederland. De stad viert deze mijlpaal met activiteiten, feesten, concerten, theatervoorstellingen en exposities. Heineken® mag met trots zeggen dat we Heerlijk Helder Hoofdsponsor zijn!  Samen met en voor de Amsterdammers gaan we er een onvergetelijk vieringsjaar van maken. Er zit veel moois in het vat en de hele stad kan meegenieten.
 
 
Jouw stem is een Gouden Loeki waard
Spreken is zilver, stemmen is goud! Jouw stem brengt onze nominatie hopelijk naar de felbegeerde Gouden Loeki. Deze prachtige prijs kunnen we winnen voor de Heineken® commercial waar we 150 jaar gezelligheid vieren. Hierin komen al jullie bijnamen voor Heineken voorbij, van Heinie tot Pilske. Heb jij ook genoten van onze commercial? Stem dan op Heineken®. We zijn je eeuwig dankbaar.
Proost op een heerlijk jaar!
 
Wat vind je van deze e-mail? Jouw mening is belangrijk voor ons!
     
Volg onze socials
Klik hier om u uit te schrijven.