DUNE PART ONE

Met deze update houden wij je wekelijks op de hoogte van de nieuwste films, specials en events bij Foroxity!

Deze week zie je het mythische en emotionele heldenverhaal van Paul Atreides in het epische eerste deel van Dune Part One, beleven Teun en Idra griezelige avonturen in de Efteling in De Legende van Familie Vos, moet Issam samen met de top 8 beste gamers ter wereld een kwaadaardige AI verslaan in Game On, beginnen Fien & Teun een circus in Fien & Teun: Circus Op De Boerderij, gaan Don & DJ Doggie Dog op avontuur in New York in Don & DJ: Vrienden Voor Het Leven, viert Peppa haar 20 jarige bestaan in Peppa’s Bioscoopfeestje en kun je alvast tickets kopen om aanstaande Valentijnsdag lekker weg te zwijmelen tijdens de romantische klassieker: The Notebook!

Kom tijdens de Carnavalsvakantie het koude weer ontvluchten en kijk bij ons de nieuwste en leukste films! In de Carnavalsvakantie zijn wij namelijk de hele dag geopend.
THE NOTEBOOK
Allie Hamilton komt begin jaren 40 naar het plaatsje Seabrook in North Carolina om vakantie te vieren met haar familie. Daar ontmoet ze de knappe Noah Calhoun die vanaf 't eerste moment verliefd op haar is. Ondanks hun zeer verschillende achtergronden beleven de twee een zomer vol hartstocht en passie. Maar als Allie verhuist en Noah zich aanmeldt bij het leger lijkt de liefde voorgoed voorbij.

Speciaal voor Valentijnsdag brengen wij de romantische film The Notebook terug naar het grote doek! Let op: dit is de originele versie zonder ondertiteling.


Koop hier je tickets
DE LEGENDE VAN FAMILIE VOS
Teun werkt in de Efteling en krijgt de opdracht krijgt om Jamie, de dochter van parkdirecteur Indra, op sleeptouw te nemen. Als bewaker Cor 's nachts wordt aangevallen door een spook met een brandend zwaard, raken Teun en Jamie betrokken bij een mysterie. Ze merken al snel dat er 's nachts iets ongewoons gebeurt in het verlaten park. Maar is het een echt spook of schuilt er iets anders achter de vurige verschijning?

Koop hier je tickets
GAME ON
Een kwaadaardige AI heeft de pas geopende gamehal overgenomen en de gamewereld de échte wereld in gebracht. Nog geen paar uur later staat de BIVD (Bovennatuurlijke Inlichtingen- en Veiligheidsdienst) voor de deur van Issam. Hij moet zich samen met de top 8 beste gamers ter wereld, waaronder zijn idool Ripvis, door 5 reallife game levels heen battlen om de AI te verslaan. Lukt het hen om hun skills te bundelen en de wereld te redden?

Koop hier je tickets
FIEN & TEUN: CIRCUS OP DE BOERDERIJ
Sebastiaan het Varken is bijna jarig en dat willen Fien en Teun vieren met het leukste feestje ooit. Als ze in de weide een oude circuswagen vinden, weten ze het gelijk: ze gaan een circus maken! Samen met hun dierenvriendjes gaan Fien en Teun gelijk oefenen maar als Teun tijdens het goochelen per ongeluk Mevrouw Konijn laat verdwijnen, dreigt het hele feest niet door te gaan. Lukt het Fien en Teun nog om het circus op tijd af te krijgen voor de verjaardag van Sebastiaan?

Koop hier je tickets
DON & DJ: VRIENDEN VOOR HET LEVEN
Don droomt ervan om op ontdekkingsreis te gaan in de grote wereld. Onderweg ontmoet hij DJ Doggie Dog, een verlaten knuffeldier die rapper wil worden. Het is het begin van een fantastisch avontuur en een bijzondere vriendschap in het hart van New York City. Hun missie is om van hun dromen werkelijkheid te maken: zelfs de kleinste personages kunnen heldhaftige rollen spelen!

Koop hier je tickets
PEPPA'S BIOSCOOPFEESTJE
Dit jaar viert Peppa Pig dat ze 20 jaar bestaat en ter ere van deze enorme mijlpaal geeft ze het meest epische feest ooit. Het hele gezin kan 10 afleveringen van Peppa Pig zien die nog nooit eerder vertoond zijn, waaronder de driedelige trouwpartij! En met vijf gloednieuwe liedjes, evenals 11 interactieve korte filmpjes waarin Peppa en haar vrienden in de echte wereld spelen, dansen en zingen, kun je je samen met je kinderen op een heel nieuwe manier met Peppa uitleven.

Koop hier je tickets
POOR THINGS BIJ FORUM SITTARD
Poor Things vertelt het ongelofelijke verhaal en de fantastische evolutie van Bella Baxter, een jonge vrouw die weer tot leven is gewekt door de briljante en onorthodoxe wetenschapper Dr. Godwin Baxter. Bella leeft een beschermd bestaan bij Baxter en is heel leergierig. Ze is hongerig naar kennis over de wereld die ze mist en gaat er daarom vandoor met Duncan Wedderburn. Samen beleven ze een wervelend avontuur over de hele wereld.

Poor Things is vanaf 8 februari te zien bij Forum Sittard!


Koop hier je tickets
Madame Web is de ‘origin story’ van een van de meest mysterieuze heldinnen uit het Marvel-universum, maar is geen typische superheldenfilm. In deze spannende thriller is Dakota Johnson te zien als Cassandra Webb, een ambulancemedewerker uit Manhattan die ontdekt dat ze mogelijk helderziend is. Als ze geconfronteerd wordt met haar verleden sluit ze een verbond met drie jonge vrouwen die een grootse toekomst te wachten staat. Maar dan moeten ze wel de gevaren van het heden zien te overleven.

Madame Web vanaf
14 februari te zien bij Foroxity!
Facebook
Twitter
Link
Website
Spotify
Copyright © 2024 Foroxity Filmarena

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je je hiervoor hebt opgegeven, én omdat je simpelweg niks wil missen van de nieuwste premières, de leukste specials en de mooiste events bij Foroxity Filmarena!

Wil je liever toch geen mails meer van ons ontvangen?
Wijzig dan je voorkeuren of schrijf je uit voor onze nieuwsbrief.

Tot snel bij Foroxity!