Op 13 en 14 april organiseren Mikrocentrum en Vakblad EVMI (Alea Publishers), Food Technology 2022.
Bezoek dit voorjaar
Food Technology 2022
 
Geachte heer/mevrouw,
 
Op 13 en 14 april organiseren Mikrocentrum en Vakblad EVMI (Alea Publishers), Food Technology 2022. Of het nu gaat om voedselveiligheid, ketentransparantie, gezonde voeding of clean label; de oplossingen worden geboden door nieuwe technologieën en innovaties. Tijdens Food Technology 2022 komen food en hightech samen met als doel de voedingsmiddelenindustrie op weg te helpen naar 2050.
 
Dit is de 1e editie van Food Technology:
 
Fabriek van de toekomst
 
Welke hoofdrol speelt industrie 4.0 in de voedingsmiddelenindustrie? En hoe speelt u daar adequaat op in?
Duurzame en transparante keten
 
Hoe krijgen we grip op de keten om fraude, voedselverspilling en ontbossing tegen te gaan?
 
Onze keynotesprekers vertellen u graag meer!
Beide congresdagen worden afgetrapt door twee gerenommeerde keynotesprekers. Op woensdag 13 april presenteert Prof. dr. Remko Boom een nieuwe manier om naar ingrediënten te kijken.
 
Op donderdag 14 april houdt Prof. dr. Jaap Seidell een pleidooi voor een voedseltransitie in de voedingsmiddelenindustrie.
 
 
 
 
Food innovatie
 
Ook ons voedsel zelf zit steeds slimmer in elkaar. Dierlijke eiwitten worden vervangen door plantaardige eiwitten, suikers door laagcalorische zoetstoffen en kunstmatige smaakstoffen door natuurlijke alternatieven.
 
Hoe zit het met de productie van hoogwaardige ingrediënten?
 
Lees het in onze blog
 
Ontdek deze vijf thema's tijdens het lezingenprogramma
 
Nationale en internationale sprekers laten hun licht schijnen op de foodproductie van de toekomst. Dit is de plek waar: Food meets hightech. Leer meer over thema's als fabriek van de toekomst, de duurzame en transparante keten, food innovatie, veilig voedsel en food lab.
 
Bekijk programma
 
 
Veilig voedsel
 
 Hoe waarborgt u voedselveiligheid? En welke voorzorgsmaatregelen kunt u daarvoor nemen?
Food lab
 
Welke nieuwe innovaties en oplossingen worden op dit moment ontwikkeld in het lab? En hoe verloopt het steekproefsgewijs testen van voedsel?
 
 
Nog niet uw gratis bezoek geregistreerd?
 
Tijdens Food Technology ontdekt u op een expositie met ruim 100 exposanten een breed scala aan hightech oplossingen. Wilt u Food Technology 2022 niet missen en heeft u uw bezoek nog niet geregistreerd?
 
Meld u gratis aan
 
 
De branche kijkt ernaar uit om u te ontmoeten.
 
Met vriendelijke groet,
 
 
Timo van Leent
Mikrocentrum
t.leent@mikrocentrum.nl
Roeland Dobbelaer
EVMI/Alea Publishers
roelanddobbelaer@aleapublishers.nl
 
 
Niets missen van 
Food Technology?​
Twitter
LinkedIn
 
 
Food Technology wordt georganiseerd door Mikrocentrum en EVMI/Alea Publishers
 
 
© 2022 Alea Publishers