Bezorgen en de toekomst van online betalen - Reportage: op bezoek bij een aardappelboerderij

Afgelopen donderdag om 09:44


Text only:

Nieuws en
achtergronden door De RestaurantKrant
Lees de nieuwsbrief in
je browser

 
 Dit
is de toekomst van online betalen: Takeaway.com krijgt
PSD2-vergunning

 
Takeaway.com N.V. kondigt aan dat Takeaway.com Payments B.V.,
een 100% indirecte dochteronderneming van de onderneming, een […]
 
Carelshaven
Delden toegetreden tot JRE-Nederland en QL Hotels &
Restaurants

 
Landgoed Hotel & Restaurant Carelshaven in Delden is
toegetreden tot zowel JRE-Nederland als QL Hotels &
restaurants
. Na […]
   
WestCord
restaurant élevé slaat een nieuwe weg in

 
Restaurant élevé, gelegen op de elfde verdieping van WestCord WTC Hotel
Leeuwarden slaat een nieuwe weg in. Restaurant élevé […]
   
De
gekste foodtrucknamen van het jaar

 
Vanochtend is bij het 100%NL-radioprogramma DeBarryPafShow de winnaar
bekend gemaakt van de Namespotting Foodtrucknaam van het
[…]
   
Reportage:
Verse Boerderij Friet uit de Hoeksche Waardse klei

 
Op een zonovergoten vrijdagochtend in de polders van De Hoeksche Waard
vliegen de meeuwen achter de trekker aan om de wormen uit […]
   
Sterrenchefs
nomineren hun favorieten voor TheFork Restaurant Awards

 
Nieuwe week, nieuw restaurant, nieuwe award. Gerenommeerde chefs zetten
de spotlight op hun favoriete onlangs geopende […]
   
De
ideale locatie voor jouw nieuwe horecazaak

 
Waar sta je over 1 jaar, 3 jaar of 10 jaar met jouw horecabedrijf? En wat
heb jij voor ogen met jouw toekomst? Iedereen droomt, […]
   
Deliveroo
benoemt Susana Voces als nieuwe vicepresident voor
restaurants

 
Deliveroo heeft Susana
Voces aangesteld als nieuwe ‘Global vicepresident voor Restaurants’. De
aanstelling van Voces is het […]
   
Van
Drank- en Horecawet naar Alcoholwet; wat betekent dit voor
jou?

 
Omdat de tijd niet stilstaat en de ontwikkelingen op het gebied van winkel-
en horecaconcepten zich blijven opstapelen, is de […]
   
  
TOPPERS VAN DEZE MAAND
Interview
Jitse Groen, oprichter Takeaway.com: "Wij zijn een goudmijn voor
restaurants"

 
   
Een
e-mail is 10 keer effectiever dan een post op social media

 
 
Papa
John?s opent nieuwe vestiging in Hilversum

 
   
''Sinas
schenken we niet meer, dat is voorbij''

 
 
De
CaféKrant
 | Lunchroom | Hospitality
Management

Hotelbouwplannen | De
RestaurantKrant
 | Bed
& Breakfast

© De RestaurantKrant
Adverteren
Afmelden
Deze gegevens zijn bij ons bekend:
Voornaam: 
Achternaam: 
Bedrijf: 
Functie: 
Gegevens
wijzigen/aanvullen

Uitgeverij PS: bv | Leijenseweg 111 F | 3721 BC
Bilthoven
Tel: 030 251 22 70 | info@uitgeverijps.nl |
www.uitgeverijps.nl

Heb jij nieuws dat mogelijk interessant is voor deze nieuwsbrief?
Stuur je input naar redactie@uitgeverijps.nl.
Uitgeverij PS is powered
by iConneqt, Online Marketing Automation.
Check it
out.

Derestaurantkrant.nl

Categorieën: Nieuws Horeca Restaurant
Leeftijd: 7 t/m 13 jaar 14 t/m 18 jaar 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar 65 jaar en ouder

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019