Bezorgen en de toekomst van online betalen - Reportage: op bezoek bij een aardappelboerderij

2 maanden geleden
  • Html
  • Tekst
Nieuws en achtergronden door De RestaurantKrant
Lees de nieuwsbrief in je browser
 
 
Dit is de toekomst van online betalen: Takeaway.com krijgt PSD2-vergunning
 
Takeaway.com N.V. kondigt aan dat Takeaway.com Payments B.V., een 100% indirecte dochteronderneming van de onderneming, een […]
 
Carelshaven Delden toegetreden tot JRE-Nederland en QL Hotels & Restaurants
 
Landgoed Hotel & Restaurant Carelshaven in Delden is toegetreden tot zowel JRE-Nederland als QL Hotels & restaurants. Na […]
 
 
WestCord restaurant élevé slaat een nieuwe weg in
 
Restaurant élevé, gelegen op de elfde verdieping van WestCord WTC Hotel Leeuwarden slaat een nieuwe weg in. Restaurant élevé […]
 
 
De gekste foodtrucknamen van het jaar
 
Vanochtend is bij het 100%NL-radioprogramma DeBarryPafShow de winnaar bekend gemaakt van de Namespotting Foodtrucknaam van het […]
 
 
Reportage: Verse Boerderij Friet uit de Hoeksche Waardse klei
 
Op een zonovergoten vrijdagochtend in de polders van De Hoeksche Waard vliegen de meeuwen achter de trekker aan om de wormen uit […]
 
 
Sterrenchefs nomineren hun favorieten voor TheFork Restaurant Awards
 
Nieuwe week, nieuw restaurant, nieuwe award. Gerenommeerde chefs zetten de spotlight op hun favoriete onlangs geopende […]
 
 
De ideale locatie voor jouw nieuwe horecazaak
 
Waar sta je over 1 jaar, 3 jaar of 10 jaar met jouw horecabedrijf? En wat heb jij voor ogen met jouw toekomst? Iedereen droomt, […]
 
 
Deliveroo benoemt Susana Voces als nieuwe vicepresident voor restaurants
 
Deliveroo heeft Susana Voces aangesteld als nieuwe ‘Global vicepresident voor Restaurants’. De aanstelling van Voces is het […]
 
 
Van Drank- en Horecawet naar Alcoholwet; wat betekent dit voor jou?
 
Omdat de tijd niet stilstaat en de ontwikkelingen op het gebied van winkel- en horecaconcepten zich blijven opstapelen, is de […]
 
 
 
 
TOPPERS VAN DEZE MAAND
Interview Jitse Groen, oprichter Takeaway.com: "Wij zijn een goudmijn voor restaurants"
 
 
 
Een e-mail is 10 keer effectiever dan een post op social media
 
 
Papa John?s opent nieuwe vestiging in Hilversum
 
 
 
''Sinas schenken we niet meer, dat is voorbij''
 
 
De CaféKrant | Lunchroom | Hospitality Management
Hotelbouwplannen | De RestaurantKrant | Bed & Breakfast
© De RestaurantKrant
Adverteren
Afmelden
Deze gegevens zijn bij ons bekend:
Voornaam:
 
Achternaam: 
Bedrijf: 
Functie: 
Gegevens wijzigen/aanvullen
Uitgeverij PS: bv | Leijenseweg 111 F | 3721 BC Bilthoven
Tel: 030 251 22 70 | info@uitgeverijps.nl | www.uitgeverijps.nl
Heb jij nieuws dat mogelijk interessant is voor deze nieuwsbrief?
Stuur je input naar redactie@uitgeverijps.nl.


Uitgeverij PS is powered by iConneqt, Online Marketing Automation.
Check it out.

Deel deze nieuwsbrief op

Gerelateerde nieuwsbrieven

Derestaurantkrant.nl

Categorieën: Nieuws Horeca Restaurant
Leeftijd: 7 t/m 13 jaar 14 t/m 18 jaar 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar 65 jaar en ouder

© 2019