Alles over geluid(overlast) in de horeca
| Bib Gourmand restaurant Sizzles van start in ander pand | | |
| (advertorial) | Dry aged: Verrassend ambacht | Bij Grand-Café Hendrixen in Doetinchem steelt een nieuwe dry aged kast van Veld Koeltechniek de show. Door de prachtige stukken vlees in het zicht van zijn gasten te drogen, creëert Hendrixen een bijzondere beleving. ‘Met dry aged vlees bied ik mijn gasten iets unieks en onderscheidends.’ | |
|
| Hoe bepaal je het geluidsniveau? | Hoe wordt het het geluidsniveau van een horecabedrijf bepaald? Zelf meten en een pro-actieve houding richting gemeentehuis voorkomt boetes of sluiting. | |
|
| Recept: Kokkelsoep met tomaat en pasta | In dit recept is de hoofdrol weggelegd voor kokkels. In een bouillon van witte wijn en kookvocht worden de kokkels geserveerd met tomaat en pasta. | |
|
| Twee top-patissiers over dé dessert trends | Gasten onthouden het eerste en het laatste gerecht het beste. Dat betekent dat het dessert zeker geen ondergeschoven kindje mag zijn. Wat zijn de trends op dit gebied? We vroegen het twee top-patissiers | |
|
| Koffiemoment of theemoment? | Koffie en thee zijn als bier en wijn: in essentie hetzelfde - bier en wijn zijn allebei licht-alcoholische dranken, koffie en thee zijn beide heet water waarin iets is opgelost - maar toch met een wereld van verschil ertussen. | |
|
| Misset Horeca zoekt: cafés die roer omgooien | Cafés die door corona noodgedwongen het roer omgooien. Een ander concept? Samenwerking met een lokale winkel of restaurant? Misset Horeca zoekt die cafés. | |
|
| Volg ons op sociale media | |
|
|
|
|