de Bibliotheek Eemland
 
 
 
 
Mijn Menu   |   Website
 
S

Beste leden,

Tijdens de persconferentie van vanavond is duidelijk geworden dat bibliotheken alleen open mogen blijven als afhaalbibliotheek. Dat betekent dat onze leden vanaf morgen 10.00 uur boeken kunnen afhalen die gereserveerd zijn (vestiging Woudenberg is om 11.00 uur open en Achterveld blijft nog even gesloten). Ook het inleveren van boeken is toegestaan. Gebruik hiervoor bij voorkeur de boekenbrievenbus. Het is niet mogelijk om in de vestigingen boeken uit te zoeken. Deze week volgt nog aanvullende informatie over de openingstijden. Houd daarvoor onze website en sociale media in de gaten.

Wat betekent dit verder voor onze leden?

  • De online bibliotheek is gewoon open voor het lenen van e-books en luisterboeken.
  • Het reserveren van werkplekken is niet mogelijk tot en met 19 januari.
  • Alle activiteiten tot en met 19 januari zijn geannuleerd.

We hopen iedereen hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,

De Bibliotheek Eemland

Meer informatie over de maatregelen   S
S
 

Ben je lid van de Bibliotheek Eemland? Dan mag je gratis e-books lenen en luisterboeken downloaden. Dat doe je op de online Bibliotheek. Met de online Bibliotheek heb je toegang tot duizenden e-books voor je telefoon, tablet, e-reader, pc en laptop. Ook kun je altijd en overal genieten van onze luisterboeken.

 

De online Bibliotheek   S
S

Wil je in deze verwarrende tijden op de hoogte blijven van alle veranderingen van Bibliotheek Eemland. Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief.

 

Aanmelden nieuwsbrief   S
S
 
Positief   Negatief
 
S
 
fb   tw   insta  
 
S
open