Over eHRM Nieuwsbrief
25 juli 2016

Big data liegt! En hoe je dat kan voorkomen

Big data is voor veel organisaties een soort orakel van Delphi geworden. De bron voor alles wat je altijd al wilde weten. Maar net als met alle orakels moet je weten hoe je de informatie moet interpreteren om niet voor verrassingen te komen staan.
Lees verder

4 tips voor succesvolle HR-outsourcing

63 procent van de organisaties heeft al een deel van haar HR-processen uitbesteed en 37 procent overweegt dit. Hoe zorg je dat alles probleemloos verloopt?
Lees verder

Opleidingen

Wet DBA en het risicoloos contracteren van een zzp-er

Neemt u een extra werknemer in dienst of huurt u voor een bepaalde opdracht een zelfstandige in? Iemand inhuren kan aantrekkelijk zijn. Als opdracht-gever heeft u immers niet de lasten die horen bij het werkgeverschap. Maar is dit wel altijd een passende oplossing?

Event

Bent u klaar voor de toekomst?

Hoe zorgt u ervoor dat u het beste uit uw mensen haalt en daarmee een beter resultaat behaalt voor uw organisatie? Tijdens het congres over Talent en Performance Management wordt u bijgepraat over de laatste ontwikkelingen op dit gebied. Experts van bedrijven die voorop lopen laten u via keynotes, workshops, bedrijfsscans en intervisie zien wat in welke situatie slim personeelsbeleid is. Een dag vol praktische handreikingen, direct toepasbaar in uw eigen organisatie.

Boeken

HR en Social Media

Voor een ieder die zich wil verdiepen in hoe je met sociale media een organisatie kunt verrijken. Het boek reikt handvatten aan als het gaat om waar te beginnen, hoe te implementeren en welke rol HR kan vervullen.

Partner worden?

U kunt op verschillende manieren partner/sponsor worden van het platform Over EHRM. Bijvoorbeeld door plaatsing van whitepapers, cases en blogs. Neem contact met ons op, we denken graag met u mee.
(advertorial)

Hoe onderbouwt u ontslag?

Met het inwerking treden van de Wet Werk en Zekerheid is het belang van een goede dossieropbouw nog belangrijker geworden. Door de nieuwe wetgeving is ontslag bijvoorbeeld nog moeilijker te realiseren als u de reden voor het ontslag niet goed kunt onderbouwen.

Verdieping

Belangrijke trends in HR en social media?

Na een moeizame start lijkt de opmars van social media in HR nu niet meer te stuiten. Wat zijn de trends? En wat moet de rol van HR zijn om de mogelijkheden ten volle te benutten?
Lees verder

Digitaliseren zonder weerstand

Medewerkers vertellen dat hun werkproces gedigitaliseerd zal worden, levert veelal weerstand op. Hoe leidt HR de digitalisering in goede banen? Een stappenplan biedt uitkomst. 
Lees verder

Whitepaper

Een beter ontslagdossier dankzij e-HRM

Sinds de invoering van de Wet werk en zekerheid (WWZ) gaan kantonrechters minder snel over tot ontbinding van de arbeidsovereenkomst. Zonder een goed dossier ben je nergens. 
Lees verder

Blogs

Recruitment in cijfers

Je moet je niet blind staren op cijfertjes. Wel is het belangrijk om te blijven meten. We kunnen namelijk veel waardevolle informatie halen uit de statistieken.
Lees verder
 
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.