Laden...

Bijeenkomst Moderne Arbeidsmarkt; over de toekomst van zzp'ers

By Zzp-nederland.nl received 5 maanden geleden

Categorieën: Zakelijke goederen Zzp | Zelfstandige zonder personeel Personeel
Leeftijd: 7 t/m 13 jaar 14 t/m 18 jaar 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar 65 jaar en ouder
  • Html
  • Tekst
Uitnodiging voor een bijeenkomst over jouw toekomst
Bekijk deze e-mail in browser
12 juni 2019
 
Samen staan we sterk(er)

Bijeenkomst Modern Ondernemerschap; de toekomst voor zzp'ers  

Beste ondernemers,
Wat is er aan de hand in zzp-land?
De regering wil (opnieuw) maatregelen treffen, die de belangen van zelfstandigen dwarsbomen. In het pas afgesloten pensioenakkoord is een AOV-plicht voor zelfstandigen opgenomen. Er wordt gesproken over cao-afspraken voor zzp’ers. Er is een beweging gaande, die zelfstandigen in hun ondernemen wil beperken. Dat kan en moet anders.
Zelfstandigen bundelen krachten
Zelfstandigenorganisaties PZO en stichting ZZP Nederland bundelen hun krachten in het Zelfstandigenforum. Zelfstandigen willen niet afwachten, wat er over hen wordt beslist, maar vormen samen de voorhoede van de moderne arbeidsmarkt met een eigen positie voor zelfstandige ondernemers door initiatief te nemen. Daarbij is ook jouw inbreng van groot belang.
Manifest Moderne Arbeidsmarkt
Het manifest vertolkt de standpunten uit recente achterbanraadplegingen van de zzp-organisaties. Het gaat over jouw positie als bewust zelfstandig ondernemer, rechtszekerheid voor zowel opdrachtnemers als opdrachtgevers. Het gaat over bestendig en gezond ondernemerschap en de daarbij behorende eigen verantwoordelijkheden met betrekking tot inkomensrisico’s. De overheid moet ondernemers stimuleren en niet met allerlei beperkende maatregelen lastigvallen.
Bijeenkomst in Den Haag
Wij presenteren ons Manifest Moderne Arbeidsmarkt aan vertegenwoordigers van de politiek en betrokken maatschappelijke organisaties. Een panel van politici en arbeidsmarktanalisten zal commentaar geven op onze visie en de daarbij behorende voorstellen. Het manifest zal tijdens de bijeenkomst worden aangeboden aan de betrokken ministeries en organisaties.
Aanmelden
Wij roepen jou hiermee op om het belang van de zelfstandigen te ondersteunen door actief deel te nemen aan de bijeenkomst op woensdagavond 11 september in Den Haag. Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, meld je daarom snel aan.
Link: | Aanmelden kan hier |
Copyright © 2019 ZZP Nederland, Alle rechten voorbehouden
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je producten of diensten hebt afgenomen van ZZP Nederland of omdat je bij ZZP Nederland bent aangesloten.
Ons adres is
ZZP NederlandRegattaweg 482Groningen, 9731 NE Netherlands
Add us to your address book
Wil je je afmelden voor deze nieuwsbrief?
Klik dan op deze link
Je kunt hier jouw gegevens en voorkeuren voor de nieuwsbrief wijzigen.
 

Deel deze nieuwsbrief op

Laden...

Gerelateerde nieuwsbrieven

© 2020