24 april 2018
Online versie
Twinkle
image
image
'Bijna helft webshops schiet tekort in retourzendingen'
[Nieuws] 44 procent van de webshops voldoet niet aan de regels voor retourzendingen. Ze betalen het verschuldigde bedrag niet, niet volledig of te laat terug.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Thuiswinkel.org: 'Garantie next day-levering via post te laag'
[Nieuws] E-tailers ondervinden volgens Thuiswinkel.org problemen met het huidige postnetwerk; de belangenvereniging pleitte tijdens de postdialoog voor een uitgebreider netwerk.
twitter facebook linkedin
lees verder
BlooSEM & Simyo's customer journey-strategie op de Multichannel Conference
[Advertorial] BlooSEM en Simyo namen het publiek tijdens de Multichannel Conference mee op customer journey! Samen passen zij het See-Think-Do-Care model toe en bereiken zo klanten in alle fases van de klantreis. BlooSEM kan ook jouw organisatie helpen met het bedenken en uitvoeren van een succesvolle customer journey strategie. Laat je inspireren door het verhaal van Simyo!
image
image
Ceo Casper Meijer verlaat Blokker
[Nieuws] Casper Meijer stopt als ceo van Blokker. Hij vervolgt zijn loopbaan buiten de retailketen met ingang van juli, zo maakt het bedrijf vanmorgen bekend.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
EBay versnelt producten plaatsen via app
[Nieuws] Consumenten die producten via de mobiele applicatie van eBay willen plaatsen, doen daar dankzij een nieuwe update 'minder dan een minuut' over.
twitter facebook linkedin
lees verder
Beheer je salesfunnel met Teamleader
[Advertorial] Wil jij meer verkopen? Software kan je helpen met het ontwikkelen van je salesproces. Gebruik Teamleader om contactgegevens te verzamelen, potentiƫle klanten op te volgen, meer inzicht in je resultaten te krijgen en je salesdoelen te bepalen.
image
image
Conversietip: experimenteren op grote schaal
[Tips] Ronny Kohavi van het analyse- en experimententeam van Microsoft, begon in 2001 met online experimenten. Vijf vragen tijdens Conversion Hotel 2017.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Hooggerechtshof VS heroverweegt belastingvoordeel e-commerce
[Nieuws] E-tailers in de VS kunnen hun waar belastingvrij aanbieden in staten waarin zij niet fysiek gevestigd zijn. Dat voordeel lijkt nu op losse schroeven te staan.
twitter facebook linkedin
lees verder
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door gracious. Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.