18 januari 2024
Twitter Facebook Linkedin Online versie
Twinkle
image
image
Billink haalt 29,5 miljoen euro op
[Nieuws] Achteraf betaaloplossing Billink heeft een bedrag van 29,5 miljoen euro opgehaald. Daarmee wil het bedrijf zich richten op de grootste webshops, waar het de slagkracht kan bieden die nodig is om achteraf betalen mogelijk te maken.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Vinted sluit platform Rebelle
[Nieuws] Platform voor tweedehands fashion Vinted sluit Rebelle, de marktplaats voor tweedehands luxemode die anderhalf jaar geleden door het Litouwse bedrijf werd overgenomen. Het aanbod van de twee platforms wordt samengevoegd.
twitter facebook linkedin
lees verder
We zijn weer op zoek naar de Mollie E-commerce Manager van het Jaar
[Advertorial] Ook dit jaar gaat de stichting Shopping Awards weer op zoek naar dé e-commerce manager van Nederland. Vorig jaar won Angela Haneveer van Xenos als allereerste deze titel. Wie volgt haar op als Mollie E-commerce Manager van het Jaar? Het winnen van deze award is een erkenning voor al je harde werk. Dus waar wacht je nog op?! Schrijf jezelf of de persoon waarvan jij vindt dat hij/zij deze award moet winnen nu in! Inschrijven kan tot en met vrijdag 26 januari 2024.
image
image
IXXI lanceert fotoabonnement
[Nieuws] Lifestylemerk IXXI neemt een nieuwe stap op het gebied van wanddecoratie door IXXI Play te lanceren, een fotoabonnement waarbij de consument iedere maand meerdere foto’s toegestuurd krijgt.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Nieuwe eigenaar investeert tientallen miljoenen in VanMoof
[Nieuws] Lavoie, het Britse e-scootermerk dat vorig jaar VanMoof overnam, gaat de komende jaren tientallen miljoenen euro’s in het bedrijf steken.
twitter facebook linkedin
lees verder
Branded Content Event: laatste dag Early Bird korting
[Advertorial] Alleen vandaag krijgt je nog 100 euro korting op je ticket voor het Branded Content Event op dinsdag 19 maart. Tijdens het event nemen we de vernieuwing in branded content met je door. Denk aan niche-influencers en micro-influencers, aan zogenoemde ephemeral content om tijdelijke aanbiedingen of exclusieve content te delen. Of denk aan interactive shoppable content, waarbij e-commerce een brug slaat met social media. Al deze ontwikkelingen trekken als een spannende film aan je voorbij op 19 maart 2024.
image
image
Uber stopt met alcoholbezorgdienst Drizly
[Nieuws] Uber trekt de stekker uit platform Drizly. Klanten konden via die app alcohol thuis laten bezorgen. Het aanbod van Drizly wordt geïntegreerd in Uber Eats.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Nieuw in de Markt: Calluna
[Interview] Geen enkele tas van het merk Calluna is hetzelfde. Ze zijn allemaal bedacht en handgemaakt door mede-merkeigenaar Joanne Renkema.
twitter facebook linkedin
lees verder
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door gracious. Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.