AEX: 571,84 - Dow Jones: 27.187 - EURUSD: 1,121 - Bitcoin: 9.285 - Goud: 1,428,46 Monday, 22 July 2019

   
De zilvermarkt is ontwaakt
Ik heb daarom het door ons uitgegeven zilverrapport geactualiseerd. Ten opzichte van het vorige rapport is er één mutatie geweest. Bestel het zilverrapport hier.
------------
U bent als belegger uniek. Uw financiële situatie is dat ook

Wilt u dus de beste resultaten, dan zult u de beurs op maat moeten benaderen.
Het door mij (Aloys Mattijssen) ontwikkelende systeem geeft u de mogelijkheid om tijdig in te stappen en het helpt u ook de markt weer te verlaten.
Liefst met winst, maar als dat niet mogelijk is, dan liefst met zo min mogelijk verlies.
Lees verder
----------
Slimmer met opties beleggen (Peter Meijburg)
Ondanks alle goede bedoelingen maken de meeste retailtraders op de lange termijn verlies.
Ze zijn voer voor de Grote Beursjongens. Op 23 augustus ga ik u wegwijs maken in deze prachtige strategie die u heel wat zal gaan opleveren. Kijk hier

Marktbeeld (Tom Lassing)

22/7 07:00
  • Een opvallende inbeslagname in Londen dit weekend. Er werd ruim 100 kilo goud onderschept. Het geld was onderweg van Venezuela naar Zwitserland en was waarschijnlijk van een drugskartel. Slim om het kapitaal in goud te bewaren, maar niet zo slim om dat goud te verplaatsen via een reguliere lijnvlucht. Daar heb je diplomatieke post voor!
  • Volgens het Duitse Handelsblatt is het Nederlandse moederbedrijf van Tennet de energietransitie in Duitsland aan het verstoren. Het bedrijf zou daarmee volgens de Duitsers meer macht in de markt willen verkrijgen. Nu is het vervelende dat Tennet Holding in handen is van de Nederlandse staat. Dit is een een mooie manier om een enorme ruzie te krijgen met de buren, puur over geld.
  • Zelfs de topman van de KLM roept mensen op om zich af te vragen of je wel moet gaan vliegen. Geiet, maar vlieg met mate. Ik denk dat het een prima advies is.
  • In Hong Kong zijn de protesten groot en gewelddadig geweest. Een gemaskerde groep mannen heeft er ook lustig op los geslagen. Dit ruikt naar Chinese inmenging waarbij men knokploegen inzet om betogers angst aan te jagen. Een beproefde fascistische methode.
  • Volgens Amerikaanse media heeft Cambodja een geheime deal met China gesloten. China mag een marinebasis gaan gebruiken in het land. In Cambodja wordt het nieuws ontkend en afgedaan als fake news.
  • Mocht Boris Johnson premier van Engeland worden, dan zullen minstens twee hoge regeringsfunctionarissen hun functie neerleggen. Met Boris aan het roer wordt de kans op een no deal brexit aanzienlijk groter. Hij staat namelijk niet bekend als groot onderhandelaar en hij heeft al eerder aangegeven dat een no deal brexit hem ook prima is.
  • China importeert nog altijd Iraanse olie, maar het land laat de olie vooralsnog niet haar douane passeren. Het slaat de olie slechts op. Een prachtige manier om een mooie voorraad aan te leggen waarmee je minder kwetsbaar wordt en toch de sancties van de VS niet te overtreden.
  • Forfarmers heeft de laatste weken bijna 75.000 eigen aandelen ingekocht. Gemiddelde prijs was 7,21 euro. I totaal is nu ter waarde van ruim 6 miljoen euro eigen aandelen ingekocht.
 

 

Er is geen andere keuze meer! (Jack Hoogland)

22/7 07:19

Nadat ik donderdagochtend vertelde dat zilver door een belangrijke weerstand was gebroken, zette ook de goudprijs een nieuwe top neer. Eén ding is zéér belangrijk om te beseffen: dit is nog maar het prille begin!
 
Want we gaan steeds meer richting een situatie waarin spaarders en beleggers geen andere keuze hebben. Onderstaande tweet maakt duidelijk dat financiële markten te lijden hebben van een steeds groter wordend zwart gat. Het zwarte gat van negatieve rente.
 
Nu al is de rente op ruim $13.000 miljard(!) aan obligaties negatief. Leveren dus gegarandeerd verlies op. Wie liever geen gegarandeerd verlies wil, moet dus een alternatief zoeken. Naast goud en zilver, zoekt een deel van de beleggers zijn heil in junk-obligaties om toch wat rente mee te pakken. Zie deze tweet.
 
Maar het woord ‘junk’ zegt het al. Die beleggers nemen enorme risico's voor een paar procent rente. Ook zij zullen straks richting goud en zilver vluchten. We staan pas aan het begin van een periode van steeds negatievere rente en steeds extremere maatregelen van centrale banken.
 
En dus staan we aan het prille begin van een enorme bull markt in goud en zilver. Donderdag vertelde ik u al dat zilver de komende jaren waarschijnlijk naar $144 en hoger zal stijgen. Er is dus nog een zéér lange weg omhoog om van deze enorme, langjarige bull markt te profiteren.
 
Vorige maand stuurden we al zeven extra goud- en zilvertips naar onze TopAandelen-abonnees. Die leverden onze TopAandelen-abonnees al koersstijgingen van 10% tot 39% op. In een dikke maand tijd. Vorige week stuurden we twee extra zilvertips uit. En vrijdag deden we daar nog een extra goudtip bovenop.
 
Als nieuwe TopAandelen-abonnee ontvangt u deze tien extra tips helemaal gratis als extra service bij uw abonnement.  Lange termijn koerspotentieel: Fors hoger dan 1000%. Profiteer maximaal van deze mega bull markt!
Klik hier om snel TopAandelen-abonnee te worden
 

Pensioensparen, een enorm rendement in 25 jaar!

200 euro per maand sparen en dan een miljoen na 25 jaar hebben, is dat écht mogelijk? Ja, hoe gek het ook klinkt, het is mogelijk, maar dan moet je het wel zelf doen en ook op deze manier. Kijk hier.

 
 
 

Wie is Epstein nu eigenlijk echt? (Tom Lassing)

22/7 07:37

Hij staat bekend als hedge fund manager, maar in de markt heeft nooit iemand zaken met zijn hedge fund gedaan. Er is dus grote twijfel over het echte bestaan van zijn hedge fund. Hij heeft wel geld als water, maar onduidelijk is de herkomst van dat geld. In zijn onlangs geopende kluis werd een vals Saoedi's paspoort gevonden.
Acosta, de minister die recent aftrad, heeft bij zijn aantreden de situatie rondom Epstein als risico factor aangegeven, maar hij gaf toen aan dat het ook weer niet een te groot risico was, omdat de Epstein zaak een geheime dienst dossier was. De lage straf voor Epstein is hem mogelijk opgedragen door de geheime dienst. Hij moest recent aftreden omdat niet officieel uit mag komen dat dit het geval was.
Dit alles deed de zender RT toch wel concluderen dat de kans enorm groot is dat Epstein slechts een geheime dienst spion is, in dienst van de Mossad.
Waarom dan toch een Saoedi's paspoort?... Lees verder
 

Het superieure rendement van Royalty aandelen

Kijken we naar de rendementen over de laatste 25 jaar dan is zonneklaar dat Royalty aandelen de beste rendementen geven. Ik heb twee rapporten geschreven die u eigenlijk beide zou moeten bestellen voor maximaal rendement! Klik hier voor het Royalty rapport en hier voor PensioenSparen.
 
 
 

Bitcoin trend (Tom Lassing)

22/7 08:01

Na de stijging tot 13.000 dollar is bitcoin vorige week ook weer even teruggevallen tot onder de 9.000 dollar. De eerste commentaren zijn er al dat bitcoin nu tot nul zal dalen. Dat is BS.
Zo ver is het nog lang niet en er zit naar mijn idee nog heel wat leven in bitcoin.
Uiteindelijk zal de munt tot nul dalen, maar dat is niet waar we nu naar toe gaan.
De daling van de munt is heel logisch.
We zagen al eerder enorme stijgingen, gevolgd door winstnames. Bij de daarop volgende stijging zullen de mensen die de vorige keer te hoog instapten als eerste winst nemen zodra ze eindelijk weer kunnen. Ze hebben twee jaar gewacht tot ze eindelijk hun geld weer terug hadden. Een deel van hen gaat nu rond 50% lager weer instappen in de hoop dat het deze keer wel goed gaat uitpakken.
Een deel van de... Lees verder

 

Alsmaar Meer Dividend

Als u een belegger bent met veiligheidin uw achterhoofd, dan is het bijna een must dat u in uw portfolioook een aantal Alsmaar Meer Dividend Betalers (AMDB’s) bezit.Dergelijke aandelen beschermen u tegen inflatie en doen uw vermogensneller groeien. Meer weten, klik hier.
 
 
 

Logisch, maar verkeerd redeneren 2 (Tom Lassing)

15/7 08:18

In een interessant vervolg op mijn eerdere artikel https://www.beursbox.nl/nieuws-beleggen/logisch-maar-verkeerd-redeneren een mooie anecdote uit de Eerste Wereldoorlog.
De legers gingen de oorlog in zonder helmen. De soldaten hadden petten en hoeden op. Het viel de legerleiding op dat er erg veel gewonden met hoofdwonden waren.
Wat de legers dus gingen doen, was de soldaten uitrusten met ijzeren helmen.
Het gevolg?
Het aantal hoofdwonden nam met 500% toe!
De reden?

Kunt u iets bedenken?
Lees verder

------------
Wilt u iets in uw abonnement op Beursbox aanpassen, klikt u dan onderaan deze nieuwsbrief op: Click here to manage your subscriptions
 

Leer de Japanse Candles analyse toepassen

U kan hier gratis het E-boek Japanse Candles opvragen!
 
 
Reageren | Adverteren | Artikels insturen | Uitschrijven
 

Click here to manage your subscriptions

Powered by arpReach