Bléh of Yeah lezer?

1 jaar geleden


Text only:

Preview tekst Preview tekst Bekijk de webversie Lekker Leven Tips  

Beste lezer,

Voor de één een heerlijk vooruitzicht, voor de ander stress. Vakantie. Ander eten, andere pollen, ander bed. Maar ook ontspannen niets doen, wandelen, lezen en genieten van de omgeving. Wij proberen je goed voorbereid op weg te helpen met de flyers in de bijlage! 

Verder nog de aankondigingen voor twee toppers die een presentatie geven, leuk als je mee gaat kijken! 

Glutenvrij én Beter Door Eten

De komende weken staan er twee webinars in de agenda, één op woensdag 13 juni met Glutenvrije Diëtist Lisanne Bosch, zij kan je alles vertellen over het glutenvrije dieet. Haar lezing heet niet voor niets: Alles wat je nog niet wist over het glutenvrije dieet! 

Een week later, woensdag 20 juni, is er een presentatie van Monique de Groot van Beter Door Eten. Monique is orthomoleculair therapeut en voedingscoach met coeliakie en een lactose intolerantie. 
De opnames van beide lezingen komen beschikbaar voor onze Lekker Leven Leden.

Je kunt je gratis aanmelden voor de presentaties door op onderstaande knop te klikken.

Aanmelden  Vakantie tips

Goed voorbereid op vakantie? We helpen er graag bij. In de bijlage kan je flyers vinden van de landen waar wij (Nederlanders en Belgen) het meest naar toe gaan. 

Er zijn flyers van Duitsland, Frankrijk, Spanje, Griekenland, Turkije en Italië. Heb je zelf tips? We horen graag van je want je kunt nooit te goed voorbereid zijn! 

Geef je tip door!  Zelfzorgprogramma's

We hebben op dit moment maar liefst zes zelfzorgprogramma’s die je zelf, of samen met de behandeling van je diëtist of arts, kunnen helpen om snel van je klachten af te komen en te begrijpen waar ze vandaan komen.

FODMAPsSIBO (te veel bacteriën in je darm)Gluten- en LactosevrijHooikoorts ManagementHistamine OvergevoeligheidFructose Overgevoeligheid

Het leuke is dat veel zorgverzekeraars gezondheidscursussen of preventieve cursussen vergoeden vanuit de aanvullende verzekering. Dat is fijn, want dan gaat het niet van je eigen risico af! En kunt ook gewoon je diëtist blijven bezoeken, dat komt uit een ander potje.

Lekker Leven Lidmaatschap

Meer kennis over je aandoening geeft vrijheid. Daar zijn wij bij Allergieplatform van overtuigd. Niet voor niets is ons motto 'Lekker Leven met Allergie'!

Wij zijn er voor jou! 

Sinds onze oprichting in 2004 werken we continu aan het verbeteren van kennis rondom allergie. Niet alleen bij mensen die een allergie hebben, maar ook bij zorgprofessionals, horeca en het grote publiek. Met jouw steun hebben we grote stappen kunnen zetten!

Bovendien als je je nu aanmeld krijg je als je de Allergiebeurs bezoekt een leuke goodybag! Lidmaatschap kost 5 euro per maand en kan op elk moment opgezegd worden. 

Ik word ook Lekker Leven Lid! 

Graag tot snel!
Marloes Collins, namens het team van Allergieplatform.nl 

 

Allergieplatform.nl
Postbus 244
3340 AE H.I. Ambacht
info@allergieplatform.nl

         

stuur deze e-mail door| voeg mij toe aan je adresboekmijn gegevens wijzigen | afmelden nieuwsbriefAllergiesupermarkt.nl

Categorieën: Gezondheid | Welzijn
Leeftijd: 14 t/m 18 jaar 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019