Blijf op de hoogte van alles op TV en Audio gebied

3 jaren geleden
  • Html
  • Tekst
Bekijk de online versie
 
Beste heer/mevrouw  ,

Na eerdere successen met de Camera Experience Week en de Audio Experience Week de afgelopen weken, schakelen we nu over op de TV & Audio Experience. Met knallende aanbiedingen op TV & Audio producten. Bekijk daarom hier onze TV & Audiospecial voor de allerscherpste koopjes op het gebied van TV en Audio!
Naast uw aankoop ontvangt u van Klein ook nog eens het speciale TV & Audio Experience Voordeel Pakket! Dit pakket bestaat uit:

Een gratis Smartworkshop naar keuze; 25 gratis fotoafdrukken in de winkel (in 1 keer af te drukken); 2 maanden Spotify Premium
2 maanden gratis Netflix Gratis 2 maanden verzekerd (bij alle aankopen vanaf €100,-)


Om deze unieke TV & Audio Experience nog eens extra glans mee te geven hebben Klein en de grootste TV- & Audiomerken hun handen ineengeslagen door allerlei speciale one-of-a-kind events en demonstraties voor u te organiseren.

Wilt u alles te weten komen over bijvoorbeeld de verschillende ontwikkelingen op TV en Audio gebieden van topmerken als Samsung, Sony en Harman Kardon? Dan is dit uw kans. Bekijk hieronder het complete overzicht om precies te weten waar u moet zijn en wij zien u graag bij de demonstraties op zaterdag 21 november tussen 12:00 en 17:00 uur!
Voor meer informatie over onze TV & Audio Experience week klikt u hier!

 Merk  Waar?
Samsung TV/Audio Oud-Beijerland, Spijkenisse, Hellevoetsluis, Leiden & Zeist 

Sony TV

Rotterdam Alexandrium
Harman Kardon               Barendrecht XL, Breda XL, Den Bosch XL, Eindhoven XL & Utrecht XL
 

Samsung UE50JU6800
Deze Samsung UE50JU6800 biedt u een scala aan mogelijkheden om uw Smart TV-ervaring nog bijzonderder te maken. Met geweldige Ultra HD beeldkwaliteit en upscaling voor uw beelden met lagere resolutie, de meest intense kleuren en enorme contrasten heeft u een fantastische kijkbeleving.
Meer info
 

LG 55EG920V
De LG920V is een curved TV met een OLED beeldscherm. Dankzij de UHD resolutie geeft de TV het beeld wel 4 keer scherper zichtbaar dan een Full HD TV. Verder biedt de Magic Remote geavanceerde bedieningsmogelijkheden. Richt simpelweg de afstandsbediening op de tv en er verschijnt een cursor in beeld. 
Meer info
 
 

Sony KD43X8305                             
De Sony KD-43X8305 is een Ultra HD televisie voorzien van de nieuwste 4K processor X1 voor een haarscherp beeld. U krijgt op de 43X8305 tot wel vier keer scherper beeld met meer contrast en detail dan een Full HD televisie. De KD-43X8305 biedt u toegang tot een online wereld vol met leuke apps en games. 
Meer info
 

Sony KD65X8505
De Sony KD65X8505 is een 4K Ultra HD TV waarop u kunt genieten van beelden met 4K resolutie. De 65X8505 is ook uitgerust met 3D-technologie op een reusachtig beeldscherm van 165 cm. De X8505 is een ware Smart TV met toegang tot veel leuke games en apps voor de hele familie.  
Meer info
 
 
Klein Hellevoetsluis Klein XL Barendrecht
Klein Leidschendam Klein XL Breda
Klein Rotterdam Alexandrium Klein XL Den Bosch
Klein Rotterdam Centrum (Karel Doormanstraat) Klein XL Eindhoven
Klein XL Utrecht Klein XL Rotterdam Weena
 
 

Wat is...?
Omdat er nog heel veel onduidelijkheden kunnen zijn binnen de televisiewereld, zullen wij een aantal veelgebruikte TV-termen kort bespreken.

3D
Door de 3D techniek kunt u TV kijken op een manier waarop het lijkt alsof u midden in de film of uitzending zelf zit. Om 3D te kunnen kijken heeft u een speciale 3D bril nodig. Deze wordt vaak al standaard bij de TV geleverd. Uiteraard is het ook mogelijk om naar 'normale' TV te kijken.

Local Dimming?
Wanneer een TV over Local Dimming technologie beschikt, dan betekent dit eigenlijk dat de donkere kleuren veel beter worden weergegeven. Vaak wordt er dan gezegd: "Zwart beeld wordt echt zwart en niet grijs!"

Achter de LED TV branden LED lampjes. De TV bepaalt of een pixel aan of uit moet. Het LED lampje van de ene pixel de andere pixel kan bijschijnen (met een ander woord 'vervuilen'). Dit is met Local Dimming geen enkel probleem. De LED lampjes achter de pixels kunnen deels gedimd worden, waardoor donkere kleuren echt donker zijn!

 

Samsung WAM 3500
Dankzij de ring radiator technologie stuurt de WAM 3500 het geluid alle richtingen op. Hierdoor plaatst u hem waar u wilt. Koppel via wifi meer WAM speakers aan elkaar en creëer een stereo paar of multiroom systeem. Met de Samsung multiroom app voor uw Android of Apple apparaat bedient u elke speaker tegelijkertijd of los van elkaar. 
Meer info
 

Samsung WAM 250 XN Hub
De Samsung WAM 250 XN Hub is een apparaat waarmee u meerdere speakers kunt integreren in één systeem. U sluit simpelweg de Hub aan op uw router en maakt verbinding met de Samsung Shape app, beschikbaar voor Android en iOS. Of het nu gaat om één speaker of een systeem met meerdere speakers: u bedient het allemaal eenvoudig via de app.
Meer info
 
 

Samsung HW-J651                          
De Samsung HW-J651 Soundbar heeft een helder en krachtig geluid. De subwoofer ondersteunt dit met een diepe bas om een geweldige bioscoop ervaring te creëren met het 4.1-systeem. De Samsung HW-J651 Soundbar is draadloos aan te sluiten op uw Samsung TV.
Meer info
 

Samsung HW-J6501
De Samsung HW-J6501 is de ideale Soundbar voor uw Curved TV. De Soundbar heeft hetzelfde design in dezelfde stijlvolle gebogen vorm en straalt pure klasse uit. Dankzij het slimme ophangsysteem kunt u de Samsung HW-J6501 rechtstreeks koppelen aan uw Curved TV.
Meer info
 
 

SONOS Play:3                        
Compacte, draadloze speaker die een kamervullend geluid levert. De speaker bevat drie hifi luidsprekers, die aangedreven worden door drie digitale versterkers. Met deze Sonos speaker streamt u draadloos muziek via wifi vanaf bijvoorbeeld uw smartphone of tablet.
Meer info
 

SONOS Playbar                        
Gebruik de SONOS Playbar voor het afspelen en streamen van uw favoriete muziek, voor uw televisie of als onderdeel van het SONOS Multiroom Audio Systeem. Door het praktische design kunt u de soundbar voor, boven of onder uw televisie plaatsen. 
Meer info
 
 
 
* U ontvangt deze e-mail omdat u geregistreerd bent of onze uitnodiging heeft geaccepteerd om email te ontvangen van Klein, of een aankoop heeft gedaan bij Klein. Aan de prijzen in deze nieuwsbrief kunnen geen rechten ontleend worden. Als u geen emails met aanbiedingen wilt ontvangen klik dan hier.
Algemene voorwaarden | Privacy statement
Copyright © 2015 Klein

Deel deze nieuwsbrief op

Gerelateerde nieuwsbrieven

Steenweg.nl

Categorieën: Elektronica
Leeftijd: 14 t/m 18 jaar 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar 65 jaar en ouder

© 2019