Elke week het laatste nieuws voor de visprofessional
Lees online
?utm_source=sendinblue&utm_campaign=&utm_medium=email
Vismagazine
Nieuwsbrief week 5 maandag 27 januari 2025
?utm_source=sendinblue&utm_campaign=&utm_medium=email
‘Blijf trouw aan het MSC-keurmerk‘
‘Blijf trouw aan het MSC-keurmerk‘
Het nieuwe jaar is begonnen. Hoe verliep het afgelopen jaar voor de visbranche en wat zijn de verwachtingen voor 2025? Waar liggen de kansen en wat zijn de uitdagingen? Deze week deelt de visbranche hun visie. Met vandaag: Christien Absil v...
Lees verder
?utm_source=sendinblue&utm_campaign=&utm_medium=email
‘Mensen houden hun hand op de knip’
Horecava is het jaarlijkse trefpunt voor de foodservice-sector, waar professionals samenkomen om te leren over de laatste ontwikkelingen en uitdagingen in de branche. Het evenement...
Lees verder
Alea Publishers banner
?utm_source=sendinblue&utm_campaign=&utm_medium=email
‘Nederland moet positiever over visserij kunnen praten’
Het nieuwe jaar is begonnen. Hoe verliep het afgelopen jaar voor de visbranche en wat zijn de verwachtingen voor 2025? Waar liggen de kansen en wat zijn de uitdagingen? Deze week d...
Lees verder
?utm_source=sendinblue&utm_campaign=&utm_medium=email
Visafslagen zetten meer om met minder vis
Meer omzet met minder vis. Dat was 2024 voor de Nederlandse visafslagen. Het herstel van de garnalenaanvoer en betere visprijzen zorgde voor een omzetstijging.
Lees verder
?utm_source=sendinblue&utm_campaign=&utm_medium=email
Roelof Bisschop voorzitter werktafel visserij
Oud SGP kamerlid Roelof Bisschop gaat als voorzitter werktafel visserij invulling geven aan de ‘Visie op voedsel uit zee en grote wateren’. “Het komt er nu op aan om die visie door...
Lees verder
?utm_source=sendinblue&utm_campaign=&utm_medium=email
Toe aan iets nieuws? Kijk op Foodbanen.nu

Op zoek naar een functie binnen de foodsector? Bij Foodbanen.nu vind je het meest volledige vacature-overzicht. Kijk voor deze functies en andere banen op de website:

 

 
Naar Foodbanen.nu
?utm_source=sendinblue&utm_campaign=&utm_medium=email
Blijf op de hoogte van al het foodnieuws!

Wilt u naast dit nieuws ook op de hoogte blijven van ander foodnieuws? Schrijf u dan in voor een van onze nieuwsbrieven. U kunt zich abonneren op EVMI, Vleesmagazine, Vismagazine, Vakblad IJs, en VoedingNu.

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Abonneren
?utm_source=sendinblue&utm_campaign=&utm_medium=email
Abonneren
Bedrijvengids
?utm_source=sendinblue&utm_campaign=&utm_medium=email
Bekijk het overzicht
?utm_source=sendinblue&utm_campaign=&utm_medium=email
Reactie | Mijn profiel | Afmelden | Abonneren | Disclaimer
© 2025 Alea Publishers