BMW toont Concept Z4.

1 jaar geleden


Text only:

En twee nieuwe BMW's i3. Online versie
Geachte heer Achternaam,
Een sterkere motor en voor het eerst vierwielaandrijving. Toch weegt de nieuwe BMW M5 minder dan zijn voorganger. Met M xDrive en carbondak schiet hij in 3,4 seconden naar de 100.
Een sterkere motor en voor het eerst vierwielaandrijving. Toch weegt de nieuwe BMW M5 minder dan zijn voorganger. Met M xDrive en carbondak schiet hij in 3,4 seconden naar de 100.
  BMW website  Proefrit aanvragen  Dichtstbijzijnde dealer  Brochures en prijslijsten  BMW Configureren  BMW WebshopStandaard LED-koplampen en nieuw ontworpen bumpers - voor met geïntegreerde LED-richtingaanwijzers - versterken de sportieve uitstraling.
Met zijn sportieve onderstel en 10 kW meer vermogen een tilt de BMW i3s de rijdynamiek naar een hoger niveau. Beide nieuwe modellen zijn volledig ‘connected’ met de buitenwereld en behoren tot de snelst ladende elektrische auto's in de markt.
Standaard LED-koplampen en nieuw ontworpen bumpers versterken de sportieve uitstraling. Met zijn sportieve onderstel en 10 kW meer vermogen tilt de BMW i3s de rijdynamiek naar een hoger niveau.
 Tijdens het Concours d ‘Élégance van Pebble Beach heeft BMW de Concept Z4 gepresenteerd. Volgens Adrian van Hooydonk, Senior Vice President BMW Group Design gaat het vooral om uitstraling: "Dit is in elk opzicht de nieuwe designtaal van BMW". Naast alle kenmerken van een klassieke roadster heeft het studiemodel voor het eerst twee intrigerende 'domes' achterop.
Adrian van Hooydonk, Senior Vice President BMW Group Design: "Dit is in elk opzicht de nieuwe designtaal van BMW". Naast alle kenmerken van een klassieke roadster heeft de BMW Concept Z4 twee intrigerende 'domes' achterop.
 Download de app en voer uw kenteken in: u leest meteen de technische specificaties van uw BMW. Toe aan service of de APK? Dan maakt u met de app even een afspraak. Een vervangende BMW tipt u gewoon aan in uw scherm. En bij vragen neemt u met een druk op de knop contact op met uw BMW Service Adviseur. Moeiteloos.
Download de app, voer uw kenteken in: u leest meteen de technische specificaties van uw BMW. Toe aan service of de APK? Dan maakt u met de app even een afspraak. Een vervangende BMW tipt u gewoon aan in uw scherm. Wat vindt u van deze e-mail? GoedKan beter1  2  3  4  5  6  7  X M i Contact | Privacy beleid | Disclaimer | Afmelden

Bmw.nl

Categorieën: Merk | Branding Auto's Auto onderdelen Auto diversen
Leeftijd: 14 t/m 18 jaar 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar 65 jaar en ouder

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019