Ontdek New York City in de winter
De wintermaanden zijn de perfecte tijd om New York City te ontdekken. Het wordt eerder donker, dus je ziet vaker de glinsterende lichtjes, er is meer kans op sneeuw en vaak is het in deze periode ook wat rustiger. Wij hebben alvast drie prachtige hotels voor je geselecteerd waar je kunt verblijven en twee gave excursies uitgelicht.
Bekijk hier onze stedentrip naar New York City
Verblijf in stijl & luxe: Onze hotel aanbevelingen
CIVILIAN Hotel New York
Het CIVILIAN Hotel New York is een sfeervol boetiekhotel op een geweldige locatie tussen Times Square, de hypermoderne nieuwe buurt Hudson Yards en Hell's Kitchen met haar karakteristieke huizen en restaurants. De sfeer en uitstraling van het CIVILIAN Hotel New York komt overeen met het theaterthema van Broadway en het Theater District.


Meer informatie over dit hotel.
Washington Square Hotel
Het Washington Square Hotel is een authentiek hotel in New York City en heeft een rijke geschiedenis. De gezellige buurt, het vriendelijke personeel, de faciliteiten en het sfeertje zijn fantastisch en redenen om in dit toeristenklassehotel te verblijven. Een van de pluspunten van dit hotel is de buurt waarin het kleinschalige boetiekhotel gelegen is: Greenwich Village.


Meer informatie over dit hotel.
Hotel Beacon New York City
Hoe zou het zijn als je voor heel even jezelf een New Yorker mag voelen? Tijdens een verblijf in Hotel Beacon NYC beleef je de bruisende stad New York als een local. Dit sfeervolle hotel is namelijk gelegen in de statige wijk Upper West Side naast Central Park en gunstig/centraal gelegen op Manhattan. De Upper West Side is voornamelijk in trek bij welgestelde New Yorkers en gezinnen. Uniek aan dit hotel: je hebt een kitchenette op de kamer!


Meer informatie over dit hotel.
Must-do excursies
The Edge NYC
Een van de meest onvergetelijke uitzichtpunten in New York: The Edge als onderdeel van de ultramoderne wijk Hudson Yards. Het is een wolkenkrabber met een spectaculair platform, dat als een uitschuifbare la hoog boven New York ‘hangt’. Het is alsof je vrij boven de stad zweeft.


Meer informatie over deze excursie.
City Climb
City Climb biedt een unieke kans om de skyline van New York City te ervaren vanaf een van de meest opvallende locaties: The Edge in Hudson Yards. Dit innovatieve avontuur stelt deelnemers in staat om de hoogste outdoor observatiedek ter wereld te beklimmen, gebruikmakend van gespecialiseerde klimtechnieken.


Meer informatie over deze excursie.
Wij regelen het!  
Ons team staat voor je klaar om jouw droomreis werkelijkheid te maken. 
Facebook
Link
YouTube
Website
Email
Je ontvangt deze nieuwsbrief van Doets Reizen.
2024 Copyright ©  Doets Reizen, All rights reserved.

Afmelden voor toekomstige berichten.