Twee nachten vanaf €138 voor twee personen inclusief ontbijt
Wordt deze e-mail niet goed weergegeven? Klik dan hier voor de online versie.
BILDERBERG
De zomer is begonnen

Vandaag is de eerste officiële dag van de zomer aangebroken en ook de temperaturen gaan weer stijgen. Wilt u deze zomer extra voordelig genieten van de rust en de natuur op de Veluwe? Grijp dan nu uw kans! Met deze Veluwe Zomer Last-Minute verwelkomen we u tegen een speciaal zomertarief bij Hotel 't Speulderbos en Résidence Groot Heideborgh in Garderen. Ontdek al fietsend of wandelend wat voor moois de Veluwe u te bieden heeft. Boekbaar tot 2 juli, dus mis deze last-minute niet!

Boek nu uw verblijf inclusief ontbijt vanaf €138,- per verblijf met twee personen!
Bekijk prijzen en beschikbaarheid
Reserveer nu
Hotel 't Speulderbos
Geniet twee nachten in het gastvrije Hotel 't Speulderbos midden op de Veluwe. Onze comfortabele kamers, zwembad, sauna, en tapasrestaurant zijn de ingrediënten van een heerlijk verblijf.
Reserveer nu
Reserveer nu
Résidence Groot Heideborgh
Verblijf twee nachten in het rustgevende Résidence Groot Heideborgh midden op de Veluwe. Onze comfortabele kamers, Wellness Centre en Restaurant Het Element maken uw verblijf compleet.
Reserveer nu
Meer informatie
Ontdek de Veluwe

Bilderberg Hotel 't Speulderbos & Résidence Groot Heideborgh worden omringd door de natuurrijke Veluwe. Dit maakt uw verblijf tot een ultieme plek voor rust en ontspanning. Maak een heerlijke wandeling of fietstocht en breng een bezoek aan de verschillende knusse dorpjes.
Meer informatie
Boek uw zomerse last-minute

Boek nu uw Veluwe Zomer Last-Minute bij Bilderberg Hotel 't Speulderbos of Résidence Groot Heideborgh voor twee nachten, inclusief Het Bilderberg Ontbijt, vanaf €138,- per verblijf met twee personen! Combineer uw verblijf met een bezoek aan Nationaal Park de Hoge Veluwe, ga winkelen in het gezellige Harderwijk of ontmoet de dolfijnen in het Dolfinarium.
Boek deze last minute
Volg ons opFTinY