Beste lezer,
 
Het is maar een klein deurtje, amper 1 meter 40 hoog. Maar het is precies hoog genoeg om de belangrijkste gasten erdoor naar binnen te laten: kinderen. Aanstaande zaterdag wordt dat deurtje officieel geopend. Is Adriaan terug in de stad.
 
En ja, dat is een mooi toeval: de opening van Adriaan, de kinderboekenafdeling van Heinen, op zaterdag 25 mei. En de viering van Bookstore Day, de dag waarop de onafhankelijke boekhandels schrijvers, zichzelf en hun klanten in het zonnetje zetten.
 
Dat betekent dubbel feest. Voor jong: met muziek, schmink, Bossche kinderboekenschrijvers en een cadeautje voor ieder kind dat door het Adriaan deurtje binnen komt.*
 
En voor oud(er): met een lezing door Pieter Waterdrinker, drie dichters van de Mystery Poetry Tour op een zeepkist en exclusieve Bookstore-aanbiedingen en -uitgaven.
 
We vieren grote en kleine boeken zaterdag.
Met grote en kleine mensen.
Kom, en vier mee!

Hartelijke groet,
                 
De boekverkopers van Heinen

*zolang de voorraad strekt
ACTIVITEITEN
 

Feestelijke opening Adriaan Kinderboeken

zaterdag 25 mei, 11.00 uur / Boekhandel Adr. Heinen / entree gratis
De kinderboekenafdeling van Heinen opent haar deur(tje)! Er is schmink en muziek. De Bossche kinderboekenschrijvers Annemarie Bon, Lonneke Sanders, Bella Makatini, Ad Grooten, Joany Buenen en Sandra Klaassen komen langs. En de opbrengst van onze actie ‘Doe een boek cadeau’ wordt overhandigd aan Charlotte van den Eijnden van de Voorleesexpress.

Hier lees u meer.

Bookstore Day

zaterdag 25 mei / Boekhandel Adr. Heinen/ entree gratis
Op 25 mei vieren we Bookstore Day. De dag waarop de onafhankelijke boekhandels schrijvers, zichzelf en hun klanten in het zonnetje zetten. Want een boekwinkel is meer dan een winkel. In je eigen boekwinkel vind je inspiratie, raak je ontroerd. Lees je, kijk je, ontdek je.

Bookstore Day: lezing Pieter Waterdrinker 

zaterdag 25 mei 15.00 - 16.00 uur / Boekhandel Adr. Heinen / entree gratis
Van Pieter Waterdrinker verscheen in 2017 Tsjaikovskistraat 40, een sterk autobiografische roman waarin hij de lezer meeneemt op een duizelingwekkende reis door de Russische geschiedenis en door zijn eigen leven. Op Bookstore Day verzorgt hij een lezing over de (moderne) Russische geschiedenis bij ons in de winkel.

Hier lees u meer

Bookstore Day: Mystery Poetry Tour

zaterdag 25 mei, 15.15 uur / Boekhandel. Adr. Heinen / entree gratis 
Dichters op een zeepkist! Slam Poetry! Bevlogen voordrachten! Je kunt het allemaal verwachten op Bookstore Day. Want vandaag komen drie dichters van de Mystery Poetry Tour op bezoek bij Heinen. Welke dichters er zullen komen, blijft geheim tot het moment zelf. Dus: kom luisteren!

Hier lees u meer

Inspiratieavond kinderboeken

woensdag 5 juni, 19.00 uur / Boekhandel. Adr. Heinen / entree gratis / aanmelden via info@heinen.nl o.v.v. 5 juni 
BABEL Den Bosch en Boekhandel Adr. Heinen nodigen alle leerkrachten, leesconsulenten en andere leesbevorderaars weer uit voor een inspiratieavond over kinderboeken.
Tijdens deze avond kom je alles te weten over de nieuwste boeken en de Kinderboekenweek. Kinderboekenschrijvers Benjamin Leroy, Gideon Samson en Edward van de Vendel komen vertellen, voorlezen en signeren. En je krijgt lestips en leessuggesties. 

Hier lees u meer

Het Mooie Kinderboekenfestival 

zondag 16 juni, 11.00 / Verkadefabriek / voor info en kaarten klik je hier
Ieder jaar verschijnen er veel nieuwe kinderboeken die zich afspelen in spannende, grappige, interessante of geheimzinnige werelden. Achttien van deze mooie kinderboeken komen tot leven tijdens Het Mooie Kinderboekenfestival in de Verkadefabriek. Voor kinderen van 4 t/m 10 jaar.
 


Indien u deze nieuwsbrief niet meer wenst te ontvangen kunt
u gebruik maken van de link onder aan deze brief.

Copyright © Boekhandel Adr. Heinen
 
Copyright © 2019 Adr. Heinen, All rights reserved.
U ontvangt deze mail omdat u zich heeft opgegeven voor onze nieuwsbrief.

Our mailing address is: info@heinen.nl
Adr. Heinen
kerkstraat 27
's-Hertogenbosch, NB 5211 KD
Netherlands

Add us to your address book


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list