Welke bouwvoertuigen hebben vanaf 1 januari 2021 een kentekenplicht?
Bouwmachines
Online versie
Mainimage
Cat 330 MRE Next Gen rupsgraafmachines versterken Markermeerdijken
Fedecom beslisboom geeft duidelijkheid over kentekenplicht
Fedecom wil met een 'beslisboom' duidelijkheid verschaffen over de aanstaande registratie- en kentekenplicht voor (land)bouwvoertuigen. Met de beslisboom zie je snel of een voertuig geregistreerd en gekentekend moet worden, of niet. Voor de APK is ook een beslisboom gemaakt.
Lees verder >
(advertorial)
alt
Graafmachine leasen?
Wil je binnenkort een graafmachine aanschaffen? Dat is voor veel bedrijven, en waarschijnlijk ook voor jou, een flinke investering. Het is verstandig om eens goed te kijken hoe je dit financieel wilt aanpakken. Takeuchi Benelux biedt bijvoorbeeld ook de optie financial lease aan.
Holthausen en Hyzon willen duizenden waterstoftrucks per jaar bouwen
Hyzon produceert vrachtwagens op brandstofcellen. De snelheid waarmee dit bedrijf opereert, doet eerder aan een raket denken dan aan een truck. Hyzon bestaat sinds 2020. Voor de Europese markt koos het voor een joint venture met het ervaren Holthausen Clean Technology.
Lees verder >
SMT levert bomvolle Volvo L70H wiellader aan Loon op Zand
Specialist in bemande machineverhuur Loon op Zand in Beinsdorp versterkte het machinepark met een Volvo L70H wiellader. SMT Netherlands leverde een rijk uitgeruste machine af.
Lees verder >
BKT lanceert rubberen gigant met Earthmax SR 468
De nieuwe Earthmax SR 468 is de grootste band die BKT ooit produceerde. De rubberen gigant in de maat 40.00 R 57 is bestemd voor starre dumptrucks. Het prototype wordt nu getest.
Lees verder >
Bouwmachines
Onbeperkt toegang tot BouwMachines.nl

Wil je onbeperkt toegang tot alle artikelen op BouwMachines.nl én het magazine digitaal lezen? Kies dan nu voor BouwMachines Online.

Een jaar BouwMachines Online kost slechts € 9,00 per maand!
Volg ons op social media
facebook Linkedin Twitter Instagram

Vakmedianet
Privacy Waarborg
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright