SEG kiest voor GreenPartner als certificeringspartner
 
VIS Magazine
 
 
 
Bosten Seafood gaat voor luxe
 
Voor een mooie winkel met wat luxere vissoorten zijn klanten best bereid wat verder te reizen. Een levend bewijs daarvoor is Bosten Seafood in Heerlen. Het familiebedrijf van Roger en Tanja Bosten is een begrip bij visliefhebbers in heel Limburg en de Duitse grensstreek.
 
Lees verder
 
 
 
 
 
 
Effecten oorlog Oekraïne op de vismarkt
 
De oorlog in Oekraïne heeft ook gevolgen op onze economie. Denk aan stijgende prijzen voor grondstof en brandstof. Ook de visbranche heeft hier last van.
 
Lees verder
 
‘Straks gespecialiseerd in maaltijden maken’
 
Elena de Vroedt en Romy Oomen zijn vriendinnen én collega’s bij Visshop Berkel in Berkel en Rodenrijs. Samen volgen ze de mbo-opleiding Traiteur.
 
Lees verder
 
 
 
Vismagazine zoekt nieuwe redactiecoördinator
 
Voor het managen van Vismagazine zoeken we een eindredacteur/redactiecoördinator. Enige affiniteit met voeding in het algemeen en vis in het bijzonder is fijn en handig.
Het gaat om 9 edities per jaar. Interesse? Neem dan contact op met hoofdredacteur Michelle de Koning.
 
 
 
Toe aan iets nieuws? Kijk op Foodbanen.nu
 
Op zoek naar een functie binnen de foodsector? Bij Foodbanen.nu vind je het meest volledige vacature-overzicht. Kijk voor deze functies en andere banen op de website:
 
Naar Foodbanen.nu
 
 
 
SEG kiest voor GreenPartner als certificeringspartner
 
De Sustainable Eel Group (SEG) heeft GreenPartner benoemd als conformiteitsbeoordelingsinstantie. GreenPartner gaat als derde partij onafhankelijke certificeringsdiensten verlenen aan bedrijven betrokken bij de handel in Europese paling.
 
Lees verder
 
‘Bakovens zijn meer dan technisch vernuft’
 
Lang geleden was de Nederlander Floris Goes gestationeerd op een legerbasis in Engeland. Daar werden fish and chips gebakken in hele grote ketels. Floris dacht: dit kunnen wij in Nederland beter. Zo kwamen in 1951 de eerste Florigo-bakwanden op de markt.
 
Lees verder
 
Blijf op de hoogte van al het foodnieuws!
 
Wilt u naast het nieuws van Vismagazine ook op de hoogte blijven van ander foodnieuws? Bijvoorbeeld de voedingsmiddelenindustrie, vlees- of bakkersbranche? Schrijf u dan in voor een van onze nieuwsbrieven. U kunt zich abonneren op de nieuwsbrief EVMI, Vleesmagazine, Bakkers in bedrijf, Vakblad IJs, Pompshop, More than Drinks en VoedingNu.
 
Inschrijven voor de nieuwsbrief
Meer nieuws
 
 
 
Boeken
Hoe twintig gerechten de wereld veroverden
 
In het boek ‘De aardappeleters’ geven Joost Engelberts, Joris Vermeer en Bas Zwartepoorte meer informatie over de wereldberoemde gerechten die Nederlanders veel eten. Bijvoorbeeld sushi, schnitzel en steak. Ze zijn inmiddels zo gewoon dat we er niets meer over weten zoals waar komen ze vandaan en waarom zijn ze zo beroemd?
 
Lees verder
Magazine
Vismagazine 1 | februari 2022
 
Vismagazine is vernieuwd. Het eerste nummer heeft als thema witvis. Met onder andere:
  • Noordzeevisserij steeds duurzamer
  • Bosten Seafood gaat voor luxe
  • De Nooijer is scherp op kwaliteit
  • Tips & tricks voor visbeslag
  • VNV-directeur zet in op ledengroei

Nog geen abonnee? Sluit dan nu een abonnement af en betaal het eerste jaar slechts € 75,00 ex. btw!
 
Abonneer nu!
Op zoek naar een leuk tijdschrift voor jezelf of om cadeau te geven?
 
Snel naar Tijd voor tijdschriften, de webshop van uitgever Virtùmedia: een webshop boordevol tijdschriften met karakter zoals Bergen Magazine, Yoga International, Archeologie Magazine, Pf Fotografie Magazine, Schrijven Magazine en nog veel meer mooie titels. Van een los nummer tot een voordelig abonnement, voor jezelf of als cadeau, bij TijdvoorTijdschriften.nl slaag je altijd!
 
Tijd voor Tijdschriften, de webshop voor tijdschriften met karakter
 
Abonneren?
 
 
Bekijk het aanbod
Bedrijvengids
 
 
Bekijk het overzicht
 
 
Vismagazine
Huis ter Heideweg 13
3705 MA Zeist
Facebook
Twitter
LinkedIn
Flickr
 
 
Deze e-mail is verzonden naar: newsletter@newslettercollector.com
Je hebt deze e-mail ontvangen omdat je je hebt aangemeld voor deze nieuwsbrief
 
 
 
© 2022 Alea Publishers