Nieuws | Blogs | Routes
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
 
 
Header nieuwsbrief
Rond de jaarwisseling hebben we jullie gevraagd om een Wandel Bucketlist te maken en zo je wandeldoelen voor 2023 te bepalen. Wat blijkt? Het Pieterpad is verreweg het meest gekozen pad om te gaan lopen. Lees nu wat wandelaar Ilse Langevoort (23) van haar Pieterpad-avonturen verwacht. En bekijk de andere bucketlistpaden!
 
Winnen: VIP-arrangement tijdens de Duin en Bollen Vierdaagse

Wil jij de bollenstreek rondom Noordwijk en Lisse verkennen tijdens een gezellig wandelevenement? Doe dan 12 t/m 15 oktober mee met de tweede editie van de Duin en Bollen Vierdaagse. Vroege vogels die zich nu al inschrijven, maken kans op een luxe VIP-arrangement in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk.
 
 
De 5 mooiste meerdaagse trails in Europa

Hike-expert Rick Mulder kan het iedereen aanraden: ga een keer op meerdaagse trektocht. Of je dat nu doet in Nederland of in de wat onbekendere oorden over de grenzen. Zelf loopt hij momenteel de Coast to Coast Walk in Engeland, door weer en wind. Bekijk nu zijn 5 persoonlijke aanraders in Europa.
 
 
 
Tijd voor een nieuwe zool onder je wandelschoen?
Is het profiel onder je wandelschoenen afgesleten of is de demping niet meer van voldoende kwaliteit? Dan is het overduidelijk tijd om de schoenmaker eens naar je zolen te laten kijken.
Schoenenmerk Hanwag weet alles over het verzolen van wandelschoenen en beantwoordt 6 vragen hierover.
 
 
Nu in Magazine Wandel.nl: wandelblessures voorkomen

De lente-editie van Magazine Wandel.nl ligt vanaf vandaag weer in de winkels of op je deurmat (als je abonnee bent). In dit nummer lees je bijvoorbeeld waarom badmintonnen, klimmen of schaatsen helpt om wandelblessures te voorkomen. Laat je inspireren met nog veel meer interviews, achtergronden en tips voor wandelliefhebbers!
 
Vijf lentewandelingen in de Weerribben

Denk je bij de Weerribben in Overijssel alleen aan water? Dat is niet gek. Turfwinning heeft er gezorgd voor een wirwar aan sloten, geulen en meertjes. Maar je kunt hier ook heerlijk wandelen in idyllische dorpjes en moerasnatuur, en je ziet er allerlei water- en trekvogels. Met deze 5 lentewandeltips kan jij uit de voeten.
 
Maak er een potje van! 3 recepten

Er een potje van maken, dat wens je iemand toch niet toe? In dit geval wel. Wij bespeuren een trend om je maaltijd te serveren in een (glazen) pot. Van ontbijt tot salade. In een weckpot ziet het er meteen heel smakelijk uit, met al die laagjes! Bekijk nu een paar gezonde meeneemtips.
 
 
Instagram
 
Facebook
 
Youtube
 
Twitter
 
Website
 
Email
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je bij ons geregistreerd staat als abonnee.
Koninklijke Wandelbond Nederland, Berg en Dalseweg 125, 6522 BE Nijmegen, Nederland