Nieuwsbrief van 19-3-19 6:55:00
Online bekijken

Themanieuwsbrief Brandveiligheid

Geautomatiseerde brandveiligheid tegen een zeer aantrekkelijke prijs

Saval levert een scala aan automatische branddetectie- en blussystemen die zeer eenvoudig gemonteerd kunnen worden in afgesloten ruimten tot 24m³. Gespecialiseerd voor specifieke brandrisico’s zoals een professionele keuken, CNC machine, stof-afzuiginstallatie, acculaadstation of serverruimte. Deze Flex systemen bieden een volledig geautomatiseerde brandveiligheid tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Brandveilige kierafdichtingen met HARDCAST FSR 40

Om brandverspreiding als gevolg van branddoorslag vanuit de gevel zoveel mogelijk te verhinderen, zijn brandveilige kierafdichtingen een doorslaggevende factor. Om branddoorslag te beperken innoveert HARDCAST® met een kwalitatief hoogwaardige brandvertragende butyltape. De butyltape heeft brandklasse B en maakt het mogelijk om rondom kozijnen een luchtdichte en brandveilige detaillering  te realiseren.

NobelWood FRX biedt brandveilig alternatief voor tropisch hardhout

NobelWood biedt een alternatief voor tropisch hardhout op basis van snelgroeiend dennenhout en een nieuwe plantaardige hars. De biologische behandeling van dennenhout biedt een exclusieve uitstraling en hoge kwaliteit. Daarnaast is de brandveiligheid conform het bouwbesluit voor langere tijd gegarandeerd.

Geef brand en rook geen kans

Al tientallen jaren vervult FOAMGLAS® een voortrekkersrol binnen de bouwsector als het om onbrandbare isolatie gaat. Waar andere materialen die aanwezig zijn in het gebouw het vuur sneller helpen verspreiden en bij brand giftige dampen afgeven, heeft FOAMGLAS® de best mogelijke Eurobrandklasse A1 en vormt het bij brand juist een barrière tegen de vlammen.

Stijlvolle brandwerende daklichten

Vlakkelichtkoepel heeft een unieke range brandwerende daklichten. Deze zijn getest door onafhankelijk brandlaboratorium Peutz en worden prefab geleverd. Ze zijn geclassificeerd volgens Europese norm EN 1365-2:2015 en houden een brand 60 minuten in het brandcompartiment. Ze combineren hoge functionaliteit met strak design en eenvoud in montage. Het HR++ brandwerend glas is al verwerkt in de opstand en het complete element is daarom eenvoudig te monteren.

NBD E-Magazine Brandveiligheid is verschenen

Vol verhalen van onze deelnemers en de redactie, en met prachtige foto's. Naast de mooie bijdragen van onze deelnemers hebben we een artikel over de brandveiligheid van kunststof isolatiematerialen en zet de redactie wat zaken op een rij: in drie tot vijf definities krijgt u snel inzicht in de betekenis van brandwerendheid, brandklasse en brandpreventie.
4.777
Leveranciers
27.457
Producten
600.000
Artikelen
Bekijk NBD-Online
NBD
Facebook twitter Facebook
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.