Doe je aan calorieën tellen? Dit moet je weten
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 
Niet leesbaar? Bekijk online
 
Men's Health
 

FITNESS

Breder lijken dan je bent? Dat doe je zo

De beste oplossing om van plank in kast te transformeren is natuurlijk door bloed, zweet en tranen in je training te investeren. Kweek brede schouders, degelijke biceps, een stevige rug en je hebt de volgende tips niet meer nodig. Als je geen zin hebt om te zweten en 'even snel' iets breder wilt lijken, zijn de volgende tips voor jou.

 
 
Men's Health
 

VOEDING

Doe je aan calorieën tellen? Dit moet je weten

e waarheid is dat je lichaam calorieën verschillend verwerkt, afhankelijk van hun bron. En wat betreft fitness en levensstijl: onderzoeken tonen aan dat fitnesstrackers calorieën niet altijd even nauwkeurig tellen, dat de sportschool niet altijd de beste plek is om ze te verbranden, en dat tot in de late uurtjes op kantoor blijven (met slaaptekort als gevolg) je middel vetter maakt dan je bankrekening. 

 
 
Men's Health
 

ACTIE

Geef een abonnement en krijg er één cadeau!

Iemand iets geven is extra leuk als je er ook iets voor terugkrijgt, toch? Daarom hebben we nu een speciale zomeractie van 2 abonnementen samen voor €24,95. En ja, combineren is mogelijk. Kijk maar even waar je allemaal uit kunt kiezen.

 

 
 
Men's Health
 

OEFENINGEN

De barbell burpee: Een mix van explosiviteit en brute kracht

De barbell burpee is ideaal om het laatste vet van je lijf te gummen. Deze oefening is zo goed als een volwaardige training; je combineert twee compoundoefeningen die zoveel spieren aanspreken dat spierpijn gegarandeerd is

 
 
Men's Health
 

IETS TE VIEREN

Bestel Men's Health voor een prikkie

Om te vieren dat de sportscholen binnenkort weer openen, willen we je graag de mogelijkheid geven om een goede start te maken. Daarom geven we eenmalig 1.000 magazines weg voor maar €0,10 per stuk, inclusief verzending. En nee, er zit geen abonnement of ander addertje achter. We zijn gewoon blij om binnenkort weer volop te kunnen trainen. Jij hopelijk ook!

Kortingscode: MH7

Wees er snel bij, want op = op!

Redactie MH