AANMELDEN NIEUWSBRIEF DE RESTAURANTKRANT
Attendeer uw collega's, vrienden en overige belangstellenden op deze gratis nieuwsservice. Aanmelden duurt minder dan een minuut en kan via deze link.

Alcohol mag niet meer en brood is terug van weggeweest. Jazeker, de nieuwe Schijf van Vijf is weer gepresenteerd en dat doet altijd veel stof opwaaien. Je kunt op onze website de trailer bekijken van de fooddocumentaire 'Ants on a Shrimp', de docu over het beroemde restaurant Noma en het avontuur in Japan. En wat dacht je tot slot van de opkomst van alcoholvrij bier? Genoeg te lezen in ieder geval. Veel leesplezier toegewenst.

Trailer fooddocu Ants on a Shrimp

Cinema Delicatessen brengt de fooddocumentaire Ants on a Shrimp op 1 september uit in de bioscopen. Japan, januari 2015: één van de beste Lees verder…

Oosterscheldekreeft centraal in Waves at the Kurhaus

Op 4 april 2015 opende restaurant Waves at the Kurhaus voor het eerst zijn deuren met een moderne bar, een uniek panoramisch terras en een Lees verder…

Restaurant De Tippe eert zieke eik

Op dinsdag 12 april om 19.30 uur opent restaurant De Tippe in Vledder officieel het terrasseizoen. Aanleiding voor de officiële opening is de Lees verder…

Alcoholvrij bier in opkomst

De consumptie van alcoholvrij bier, biermixen en speciaalbier groeit sterk. Hoewel pils nog het meest gedronken bier is steeg de consumptie van Lees verder…

McDonald's boekt omzetgroei door innovatie

McDonald’s heeft in Nederland het afgelopen jaar haar omzet met 3,4% zien toenemen naar €673,8 miljoen. Daarmee behoort het bedrijf, samen Lees verder…

Heb je een vacature? Stuur 'm naar redactie@uitgeverijps.nl en we plaatsen 'm gratis!

BBB Maastricht komt met nieuw concept

BBB Maastricht maakt zich op voor de toekomst met een nieuw concept. De ambitie van de BBB is om internationaal een toonaangevende rol te Lees verder…

Bagels & Beans gaat ook kleding verkopen

Het is vast een 1 april-grap, gezien de foto’s, maar wel heel leuk bedacht en zeker uit te voeren. Bagels & Beans verandert met ingang van Lees verder…

Advertorial: tablet of smartphone als ideale kassa

Waarom kiezen voor een duur kassasysteem als het veel makkelijker en goedkoper kan? Cashr rekent af met oude kassa’s en biedt een compleet Lees verder…

Ondernemers: Gebruik je verstand met contant

Hoewel het pinnen steeds meer de overhand begint te krijgen, worden horecaondernemers nog steeds geconfronteerd met grote hoeveelheden contant geld. Voor Lees verder…

Bijna 8.000 bezoekers Horeca & Food Inspiratie Venray

Op 21, 22 en 23 maart bezochten in totaal 7.825 geïnteresseerden Horeca & Food Inspiratie Venray. Dat is nagenoeg hetzelfde aantal als Lees verder…

Terrasvergunningen als melkkoe voor gemeenten

In Delft betaalt een horecaondernemer op jaarbasis 67,28 euro per vierkante meter terras. Dat is 7,20 euro per m² per maand. In Amsterdam is een Lees verder…

Leer bij over Britse bieren

Vroeger werd Brits bier geassocieerd met een lauw en schuimloos goedje, waarvan je maar met moeite het glas leeg kon krijgen. Het ‘draught’ bier Lees verder…

Rabobank voorspelt goed 2016 voor horeca

Rabobank presenteerde gisteren de sectorprognoses voor 2016. De horeca (met name rondom Amsterdam en binnen de Randstad) ziet een zonnig Lees verder…

Festival DORST trekt langs enkele steden

Food Truck Festival TREK krijgt nog deze zomer een zusje: Festival DORST. Het festival transformeert stadsparken tot een groot wijn- Lees verder…

Hard Rock Amsterdam in de prijzen

Hard Rock Cafe Amsterdam is de winnaar van de prestigieuze ‘Hard Rock Cafe of the Year Award’. Deze award wordt uitgereikt door Hard Rock Lees verder…

Schijf van Vijf: Brood mag weer en alcohol is not done

De Schijf van Vijf krijgt iedere paar jaar een update. Vandaag werd de nieuwe Schijf van Vijf bekendgemaakt. En wat blijkt? Brood Lees verder…

Alle restaurateurs bereiken?

Dat kan met De RestaurantKrant. We bieden namelijk 100 procent dekking binnen de doelgroep. Met De RestaurantKrant bereik je alle restaurants in één keer. Dat doet niemand ons na.

En wat dacht je van onze website en de tweewekelijkse nieuwsbrief? Van banner tot advertorial en van film tot white paper. Het kan allemaal.

Print en online succesvol combineren. Daar draait het om. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Bel ons op (030) 251 22 70. Wij vertellen je dan meer over de mogelijkheden. Mailen mag ook.

Klik hier om te reageren.


banner
banner
banner
banner
banner
Uitschrijven