Heeft u problemen met het lezen van deze e-mail?
Bekijk deze dan in uw webbrowser.

Beste heer Do,

Met BP bent u altijd beter op weg, waar uw zaken u ook naartoe brengen. In Nederland hoeft u dankzij ons uitgebreide netwerk nooit om te rijden om het beste tankstation te vinden. Maar ook voorbij de landsgrenzen profiteert u volop van uw BP Tankpas: van toegang tot duizenden tankstations en automatische tolbetalingen tot een groot aantal aanvullende diensten waarmee u tijd en kosten bespaart.

In deze digitale nieuwsbrief brengen wij u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen bij BP. Heeft u vragen of opmerkingen naar aanleiding van deze artikelen? Neem dan contact op met uw accountmanager of bel ons Business Service Centre op 0800 – 020 36 31. Wij zijn er om u verder te helpen!

BTW en accijns terugvorderen? BP helpt!

Bespaar tijd en geld met onze service voor belastingteruggave

Het betalen en terugvorderen van BTW is een onvermijdelijk onderdeel van ondernemen. Als uw partner op het gebied van mobiliteit, helpen wij u graag om het terugvorderen van BTW op diesel- en tolfacturen zo snel en efficiënt mogelijk te maken. Samen met onze professionele partner Alfa Transport Service (ATS) bieden wij een uitgebreide service voor een vlotte en eenvoudige refund van door u betaalde BTW en accijns.

 

Met ACTIVE brandstoffen komt u verder

Minder kosten en betere prestaties dankzij BP’s ACTIVE technologie

Dat brandstof wel degelijk het verschil kan maken, bewijst BP’s revolutionaire ACTIVE technologie. Deze innovatie is inmiddels te vinden in al onze BP brandstoffen (behalve BP autogas) en zorgt bij continu gebruik voor een schonere en efficiëntere motor. Hoe? Door schadelijk vuil uit de motor van uw voertuigen te verwijderen én de ophoping van nieuw vuil tegen te gaan, gewoon terwijl u rijdt!

 

Duurzaam kosten besparen met BP Target Neutral

Onderneem actie tegen klimaatverandering én verbeter uw bedrijfsresultaat

Duurzaam ondernemen is veel meer dan een trend; het is een strategie die volop kansen biedt. Zo draagt u niet alleen bij aan een beter milieu, maar ook aan een beter bedrijfsresultaat. BP Target Neutral sluit hier naadloos op aan. Het is een compleet pakket waarmee u de CO2-uitstoot van uw voertuigen op een eenvoudige manier kunt verminderen, vervangen en neutraliseren. En daarmee kunt u duurzaam kosten besparen.

 
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u bent aangemeld voor de BP Tankpas e-mails.