Buitenkansjes!

4 jaren geleden


Text only:

Indien deze nieuwsbrief niet goed wordt weergegeven klik hier
Buitenkansjes!

Onze eerste buitenkans is dit mooie vakantiehuis dat super geschikt is voor samen reizende families. Door annulering nu vrij van 26.07. - 02.08.!


Bekijk deze woning!

Nummer twee treft u aan in een prachtige omgeving met veel bergdorpjes, bossen, weiden, watervalletjes en riviertjes. Door annulering nu vrij van 26.07. - 02.08.!


Bekijk deze woning!
Zoover award voor Lake Lipno!

Deze luxe gezinsbestemming is beloond met een Zoover award! Gelegen in één van de mooiste streken van Tsjechië. Op 100 meter is een overdekt zwembad met whirlpool. Naast het resort is een pizzeria en op 200 m een gezellige promenade met vele restaurants en winkels.


Lake Lipno Resort
Wintersport eind juni al boekbaar bij Tsjecho Reizen!

De zomer is nog maar net begonnen maar toch bieden wij eind van deze maand het wintersportaanbod al aan! Wees er snel bij dan heeft u nog een ruime keuze uit de allermooiste accommodaties!


Wintersport in Tsjechie
Topper in ons aanbod!

Over toppers gesproken! Een plaatje van een huis waar u zich beslist thuis zult voelen. Voor watersporters, wandelaars, vissers en fietsers is er in het gezellige plaatsje Frymburk geen nee te koop!


Vakantiehuis Snoek
GRATIS stadstour Historisch Praag!
Boek nu minimaal drie overnachtingen in Praag en geniet van een prachtige Historische Praag tour! Accommodatiekeuze is vrij! Onze maandtopper is pension Vetrny Mlyn. Bijzonder knus pension met een vriendelijke eigenaar. Kortingscode 2014PRGTOUR. Aanbieding is geldig tot eind juli. Reisperiode tot 31 december.
Pension Vetrny Mlyn
Golfen in Tsjechië
Wat denkt u van de combinatie Stadsbezoek en Golfen? Lekker genieten van de cultuur, sfeer en drukte van “de Gouden stad Praag” en tegelijkertijd in alle rust kunnen golfen op een prachtige locatie. Tsjecho Reizen biedt u die mogelijkheid!
City Golf
Gezinstopper, hoge kortingen!
Prachtige villa in een knus villaparkje. Uniek uitzicht op het Lipnomeer.
Vakantiehuis Beta
Tsjecho Reizen B.V. - www.tsjechoreizen.nl - 0031 (0)10-2781500
Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Klik hier

Tsjechoreizen.nl

Categorieën: Vakantie Wintersport | Sneeuw
Leeftijd: 14 t/m 18 jaar 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar 65 jaar en ouder

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018