|
|
|
Oefenen voor de feestdagen? Boeuf bourguignon met kaasscones | Boeuf bourguignon: comfortfood bij uitstek en ook voor de herfstdagen i-de-aal. Leg een stevige basis met de smaak van runderlappen, voeg kruiden toe en de tijd in de oven doet de rest van het werk. De kaasscones geven deze klassieke boeuf bourguignon net even wat extra's. Groots genieten voor grotere groepen. | |
|
|
|
|
|
Aardpeer, topinamboer of jeruzalemartisjok Deze (niet zo vergeten) groente is familie van de zonnebloem | Aardperen zijn zolang ze in de grond zitten als het ware eeuwig houdbaar, maar na het oogsten blijven ze nog slechts enkele weken goed. Je kan ze het beste vochtig en koel bewaren. Dus de koelkast is de beste plek! Dat, en nog meer weetjes en tips lees je in dit artikel. | |
|
|
|
|
Speciale aanbieding: delicious.agenda cadeau bij een abonnement! De delicious.agenda 2023 (t.w.v. € 14,99) heeft een handige ringband, veel schrijfruimte & maar liefst 33 onweerstaanbare recepten. Plus veel inspirerende en slimme tips & tricks uit onze delicious.keuken. Kortom: de perfecte agenda voor elke kookliefhebber & delicious.fan! 3x delicious + delicious.agenda 2023, samen voor maar € 17,50! | |
|
|
|
|
|
Kooktechnieken Rollade rollen en opbinden met touw: zo pak je het aan | Rollade is dé klassieker op veel kersttafels. En of het nu traditionele kalfs-, runder- of varkensrollade is of een rollade van vis, kip, kalkoen of groente: zo’n gevulde rol blijft een spektakelstuk. Maar hoe pak je het rollen goed aan? En hoe bind je het touw? | |
|
|
|
|
|
Uit het magazine Supermakkelijke visroerbak | Met dit easy gerecht schud je de wokchef in jezelf zo wakker. Kwestie van de wok op hoog vuur zetten, een handvol verse ingrediënten plus wat uit je voorraadkast laten sissen en omscheppen maar. Zo heb je in no time pittige roerbak op tafel. | |
|
|
|
|
|
Pak de notenkraker! 19x recepten met walnoten | Het walnotenseizoen is weer aangebroken. Ben je gezegend met een walnotenboom dan kan het verwerken van ál die noten misschien als een uitdaging voelen. Geen notenboom, geen nood: want bij diverse boeren, markten en winkels kun je nu voor een goede prijs verse en gedroogde noten halen. Zorg dat je altijd een voorraadje in huis hebt, want zo geef je heel makkelijk een gerecht extra crunch. | |
|
|
|
|
|
|
|