Bezoek van de Koning, Maintenance Next, Cirque du Soleil en meer!
 
Business News 
maart 2023
Koning brengt weer bezoek aan Ahoy tijdens Koningsdagconcert 2023
Koningsdagconcert

Op 19 april vindt het Koningsdagconcert plaats in RTM Stage, de zaal die in 2021 door de Koning werd geopend. Het Koningsdagconcert markeert de start van het Stadsprogramma en daarmee 10 dagen voorpret naar Koningsdag én de Day After. Dit jaar extra bijzonder, want het is een speciale editie vanwege de viering van 10 jaar Koningschap in 010! Het wordt een concert op z’n Rotterdams. Met een diverse line-up van (Rotterdamse) artiesten, zoals Davina Michelle, Gerard Cox en Sabrina Starke. Maar ook cross-overs tussen verschillende dans- en muziekstijlen, klassiek en hedendaags, begeleid door het Rotterdams Philharmonisch Orkest. Dit prachtige feest wordt gevierd met de stad Rotterdam én Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima. Wij kunnen niet wachten!

 
 
Maintenance NEXT
Bezoek Maintenance NEXT 2023 in Rotterdam Ahoy
 
Van 18 t/m 20 april vindt Maintenance NEXT weer plaats in Ahoy. Duizenden onderhoudsprofessionals en technisch dienstverleners vinden deze dagen de weg naar de belangrijkste technologie- en onderhoudsexpo van de Benelux.
Op de beursvloer kunnen professionals nieuwe kennis en expertise opdoen en zich laten onderdompelen in de nieuwste technieken, innovaties, technische oplossingen en hightech producten die de vele exposanten op de beurs laten zien. Registreer snel! 
StocExpo
Weer een succesvolle editie van StocExpo 

Afgelopen maand vond er weer een nieuwe editie plaats van StocExpo, het grootste en langstlopende internationale evenement voor tankopslag en toekomstige brandstoffen. De drie dagen stonden in het teken van inspireren, verbinden en kennisdelen binnen de tankopslaggemeenschap. Gedachteleiders van over de hele wereld kwamen in Ahoy samen met exposanten en bezoekers om de toekomst van de bulkopslagindustrie te bespreken. Zien we u volgend jaar ook? Van 12 t/m 14 maart in Ahoy.
 
Ahoy Exclusive membership
Leg uw relaties in de watten met Ahoy Exclusive
 
​​​​​​​De agenda van Ahoy staat weer bomvol met de beste shows en evenementen. Als Ahoy Exclusive member kunt u samen met uw relaties elk evenement bijwonen. Beleef een unieke ervaring onder het genot van heerlijke hapjes en drankjes in de Ahoy Exclusive Lounge. Dat is relatiemarketing op zijn best! Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op voor meer informatie.


Zomer op Zuid
Voor iedereen wat te beleven tijdens Zomer op Zuid

Met de ontwikkelingen die in volle gang zijn, is dit het uitgelezen moment 
om iedereen kennis te laten maken met de enorme kracht van Zuid. Tijdens Zomer op Zuid beleven bezoekers van juni t/m september de culturele rijkdom van het gebied in zijn volle omvang en veelzijdigheid. Met een programmering van 60 grote en kleine evenementen laat Zomer op Zuid zien wat Zuid echt is: krachtig, eigenzinnig, verrassend en niet te stoppen. Meer weten? Bekijk hier de website! 


Bezoek OVO: een Cirque du Soleil voorstelling vol adembenemende acrobatiek

Cirque du Soleil kondigt met trots zijn terugkeer aan naar Rotterdam met de energieke en hoogacrobatische productie OVO. OVO, een spannende Cirque du Soleil voorstelling, is een kleurrijke blik op een nieuwe dag in het leven van insecten; een non-stop feest van energie en beweging. Laat uzelf of uw relaties verrassen tijdens deze spectaculaire show vol adembenemende acrobatiek! 

 
 
Logo Rotterdam Ahoy