image

Deel de winst

 

CADEAUS WAARMEE JE SCOORT

 

Dat gevoel van winnen is nog fijner als je het kunt delen met iemand die bijzonder voor je is. Heb je wat hulp nodig bij het kiezen? Wij helpen je op weg. Met onze favoriete cadeaus geef je het allerbeste van sport.

 
image

Verlanglijstje

 

Wat hun favoriete sport ook is, wij hebben precies wat ze nodig hebben. Ontdek onze nieuwste stijlen voor gegarandeerd succes.

 
Shop
 
image

Van jou, voor je dierbaren

 

Geen outfit is compleet zonder de juiste schoenen. Laat ze stralen in een paar Nike klassiekers. Daar loopt iedereen warm voor.

 
Shop
 
image

Win met cadeaubonnen

 

Precies wat ze op hun wensenlijstje hebben. Stuur een digitale cadeaubon naar hun inbox of doe het op de ouderwetse manier en verstuur hem per post.


En in de maand december doneert Nike van elke cadeaubon die op nike.com of in de Nike app wordt gekocht, 1% (tot maximaal € 10.500) rechtstreeks aan Women Win: een wereldwijd fonds dat is gericht op een toekomst waarin elk meisje en elke vrouw haar rechten kan uitoefenen.

 
image

You Move, They Play

 

Sluit je aan bij onze beweging via Nike Run Club of Nike Training Club, ontdek nieuwe perspectieven, of steun een specifiek doel. Alles wat je doet, telt mee. Voor meisjes is het vaak lastiger om te sporten dan voor jongens. En om ermee door te gaan, want cijfers tonen aan dat meisjes twee keer zo vaak afhaken.


Doe mee aan Made To Play, een initiatief waarbij verschillende Nike communitypartners samenwerken, en help ons om ons doel te bereiken: 50% sportdeelname door meisjes.

 
image

Hulp nodig?

 

Ga naar nike.com voor hulp met retourzendingen, bestellingen en uiterlijke verzenddatums voor de feestdagen.

 
Help
 
 
Nike.com
 
 
 
 
 
Â