Wie verrast u met een mooi vooruitzicht?
Klik hier voor de online versie.
BILDERBERG
Bestel Nu
De Bilderberg Cadeaucards
Keuze uit een verzorgd arrangement voor twee of een cadeaucard met waarde om te besteden in één van onze gastvrije hotels in Nederland.
Vanaf € 25
Bestel Nu
Hét geschenk voor de feestdagen

Met de Bilderberg Cadeaucard geeft u een mooi vooruitzicht cadeau. Laat vrienden en familie genieten van de natuur, het strand of de stad. En dat allemaal in een ambiance vol luxe. Wie verrast u deze feestdagen?
Meer over de Bilderberg Cadeaucards
Viert u kerst bij Bilderberg?
Parkhotel Rotterdam
Tweedaags kerstarrangement | 1 nacht

Beleef de feestdagen in de bruisende stad Rotterdam. Ga eropuit en ontdek de prachtig verlichte straten en de vele bezienswaardigheden die deze stad rijk is. Om daarna te genieten van een culinair kerstdiner in Restaurant The Park.
vanaf € 286 per verblijf met twee personen
Bekijk arrangement
Hotel De Bovenste Molen
Tweedaags kerstarrangement | 1 nacht

Bent u op zoek naar een winters hotel? Hotel De Bovenste Molen is de perfecte locatie voor heerlijke wandelingen door de prachtige omgeving. Aansluitend kunt u heerlijk bourgondisch genieten in het hotel met een 4-gangen kerstdiner.
vanaf € 293 per verblijf met twee personen
Bekijk arrangement
Résidence Groot Heideborgh
Tweedaags kerstarrangement | 1 nacht

Résidence Groot Heideborgh biedt sfeer en comfort midden op de Veluwe. Het is perfect gelegen aan de prachtige bossen waardoor u helemaal tot rust kunt komen in de natuur. Na een koude wandeling kunt u zich volledig ontspannen in het Wellness Centre.
vanaf € 328
per verblijf met twee personen
Bekijk arrangement
De perfecte locatie voor de feestdagen
"De kerstperiode is bij ons thuis vaak een periode van een gezellige chaos. Ik vind het heerlijk om die drukte te ontsnappen met een prachtige wandeling door het bos. Onze hotels in Garderen liggen vlakbij het mooiste gebied van Nederland; De Veluwe. Komt u bij ons genieten tijdens de feestdagen?"

Wouter Wagelaar - General Manager Résidence Groot Heideborgh en Hotel 't Speulderbos

Heeft u vragen? Stel uw vraag en wij nemen binnen één werkdag contact met u op.  
Volg ons opFITinY