Cadeautip: met Sint naar het circus!

1 jaar geleden


Text only:

Groot Kerstcircus Den Haag het ultieme geschenk

CADEAUTIP: Met sint naar het circus

 

Groot kerstcircus Den Haag het ideale geschenk

Zaterdag 18 november komt Sinterklaas aan in Nederland. Zoekt u een origineel cadeau voor in de schoen of door de schoorsteen? Denk dan eens aan tickets voor Groot Kerstcircus Den Haag. Van 22 december tot en met 7 januari is deze familieshow te zien op het Malieveld. Uitsluitend de wereldtop treedt voor u en uw familie op. Mis het niet en verzeker uzelf direct van kaarten. De beschikbaarheid is beperkt!

LEES MEER

 

STEUN UNICEF MET UW TICKET

Met uw ticket voor Groot Kerstcircus Den Haag steunt u automatisch UNICEF. Door de oorlog in Syrië hebben miljoenen kinderen het zwaar. Met de winter in aantocht wordt het leven voor hen zo mogelijk nóg moeilijker. Zeker als ze in vluchtelingenkampen wonen of in huizen zonder verwarming. Groot Kerstcircus Den Haag wil samen met UNICEF Nederland Syrische kinderen warm houden deze winter en daarbij kunnen ze uw hulp goed gebruiken. Van elk verkocht ticket gaat 1 euro naar de Syrische kinderen.

LEES MEER

 

VEEL BELANGSTELLING

Nooit eerder was de belangstelling voor Groot Kerstcircus Den Haag zo groot als dit jaar. Er zijn reeds duizenden tickets verkocht. Wilt u zeker zijn van de datum, aanvangstijd en rang van uw keuze? Wacht dan niet langer en bestel direct tickets via onze website of 0900 300 6000 (45 cpm). Vol = vol en een verlenging is niet mogelijk. 

LEES MEER

 
info@kerstcircusdenhaag.nl | www.kerstcircusdenhaag.nl
 
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je bent ingeschreven met newsletter@newslettercollector.com.
Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Klik dan hier om je af te melden.

Kamasutrabeurs.nl/

Categorieën: Erotique
Leeftijd: 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019