Calefax in de Top 100 

2 jaren geleden


Text only:

View this email in your browser
dinsdag 28 juni 2016


Lovende recensies voor Dijkdrift


Ons Dijkdrift-avontuur met Silbersee op het Karavaan Festival en Oerol zit erop. We genieten nog na van de prachtige reacties en recensies die we hebben ontvangen.
**** in de Volkskrant (Frits van der Waa)
Dijkdrift is boeiend en oorspronkelijk muziektheater, waarin de verschillende disciplines bijzonder knap verweven zijn. De vormgeving is schitterend en de gestileerde regie van Koerselman brengt het verhaal nabij.
**** in de Theaterkrant (Max Arian)
De muziek is afwisselend en genuanceerd, omdat de blazers van Calefax ook heel goed zingen en acteren, en de zangers van Silbersee niet alleen zingen en acteren maar ook muziekinstrumenten bespelen.
**** in Scenes (Jos Schuring)
De muziek van Raaf Hekkema van Calefax, naar Monteverdi’s Mariavespers, klinkt barok en eigentijds tegelijk met een fraaie hoofdrol voor de contrabasklarinet van Jelte Althuis. .... Een ongelooflijke prestatie van regisseur Annechien Koerselman en alle uitvoerenden. Dijkdrift is een buitengewoon originele operaproductie. 
MEER RECENSIES EN FOTO'S


Calefax in Top 100 NRC


Wie trad het meest op in het buitenland in 2015? Wie stond dat jaar het vaakst in buitenlandse kranten? Wie inspireerde buitenlandse collega’s?
NRC's cultuurredactie verzamelde data over honderden Nederlandse cultuurmakers en vroeg vervolgens aan een deskundige jury de meest invloedrijke kunstenaars en culturele instellingen in het buitenland aan te wijzen.
Wij zijn er trots op om in de Top 100 te staan!
BEKIJK DE TOP 100


Het nieuwe Calefax-seizoen online
Na de zomer start weer een prachtig concertseizoen met o.a. bijzondere samenwerkingen met kunstenaar en grafisch vormgever Jaap Drupsteen, harpist Remy van Kesteren én opnieuw ‘On the Spot’ met trompettist Eric Vloeimans. Voor vrijwel alle concerten is de kaartverkoop inmiddels gestart.
GA NAAR HET SEIZOENSOVERZICHT


Tuin der Lusten in Madrid


In juni reisden we naar Madrid voor een kleine concerttournee en workshops op het Conservatorium in samenwerking met Bosch y Bosco.
De Spaanse Televisie (Cuatro) was erbij en interviewde ons over Tuin der Lusten. Met een prachtige Spaanse nasynchronisatie van Ivar's interview (vanaf minuut 45).
Tuin der Lusten is 23 en 28 oktober 2016 voor het laatst te zien in Nederland.
 
MEER INFO
Facebook
Twitter
Website
Instagram
Copyright © 2016 Calefax, All rights reserved.
U heeft in een eerder stadium aangegeven dat u onze nieuwsbrief wilde ontvangen.
Our mailing address is:
CalefaxPiet Heinkade 5Amsterdam, 1019 BR Netherlands
Add us to your address book
unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018