View this email in your browser
 29 juli 2021

Calefax heeft een nieuwe klarinettist

Calefax is verheugd zijn nieuwe klarinettist te introduceren: Bart de Kater! Met Bart komt een geweldig veelzijdige, communicatieve muzikant de gelederen van Calefax versterken. Een energieke multi-instrumentalist van wie we zowel muzikaal als achter de schermen gaan genieten. Ondertussen spreekt Calefax zijn dankbaarheid uit aan alle klarinettisten met wie de groep in het afgelopen seizoen heeft kennisgemaakt en gewerkt. Aangezien Bart niet per direct volledig inzetbaar is, treedt Calefax het komend seizoen een aantal keer met gastspelers op.

MEER INFO

Festival PAN-demie

Op 4 september is het weer tijd voor Calefax' mini-festival PAN-demie. De PAN is Calefax' jaarlijkse festival met optredens door musici uit verschillende genres en verrassende uitstapjes naar andere kunstvormen. Ontdek in deze (uitgestelde) zeventiende editie freelance topmusici van eigen bodem van wie de agenda’s leeg raakten door de coronacrisis. Met o.a. violisten duo Maria Milstein & Mathieu van Bellen, pianist Thomas Beijer, zangeres/componist Bec Plexus en Wittgenstein Project & Ludian Schaling van het platform samen/uit/thuis. Kijk voor de volledige line-up op onze website.

MEER INFO

Vriendendag 2021

Voor in de agenda! Het duurt nog even, maar op 16 september organiseert Calefax weer een Vriendendag op een nader te bepalen locatie in Amsterdam. Ditmaal extra bijzonder: Calefax zal zijn nieuwe klarinettist Bart de Kater presenteren. Al onze Vrienden zijn van harte welkom.

Als Vriend van Calefax draag je bij aan één van Calefax' belangrijkste missies: het uitbreiden van repertoire voor rietkwintet en daarmee onze bezetting te laten uitgroeien tot net zo'n vanzelfsprekend genre als het strijkkwartet.
Ook Vriend worden van Calefax? 

MEER INFO
Festival PAN-demie
za 4 sep, Muziekgebouw aan 't IJ, Amsterdam
VRIENDENDAG
do 16 sep, n.t.b. Amsterdam
LOVE ACTUALLY
zo 10 okt, Stadsgehoorzaal, Leiden
za 23 okt, Jisper Kerk, Jisp
UN MOMENTO DADO
zo 10 okt, CityProms, Leeuwarden
FANTASTISCHE MUZIEK
vr 29 okt, FagotFestival Bassoons for Future, Maastricht
BEKIJK COMPLETE CONCERTAGENDA



PRIVACYVERKLARING
Calefax respecteert de privacy van zijn bezoekers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.
Meer info >


VRIENDEN WORDEN?
Steun Calefax met uw vriendenbijdrage >

SHOP
Koop onze cd's en bladmuziek in de Calefax-winkel >
Facebook Facebook
Twitter Twitter
Instagram Instagram
YouTube YouTube
Website Website






This email was sent to newsletter@newslettercollector.com
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Calefax · Piet Heinkade 5 · Amsterdam, 1019 BR · Netherlands