21 december 2018
Twitter Facebook Linkedin Instagram Online versie
MarketingTribune
Branded Content Event
image
Candid Group koopt Digital Agency Group
Digital Agency Group (DAG) wordt overgenomen door Candid Group. Door deze overname groeit het media-concern uit tot het grootste Nederlandse netwerk van onafhankelijke media-, marketing- en communicatiebureaus.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
[BCE19] Marieke Nijhoff (NS): 'Mijn verhaal gaat over verleiden'
Het Branded Content Event staat weer voor de deur. Op donderdag 31 januari krijgen marketeers in DeFabrique de laatste trends in contentmarketing voorgeschoteld. We blikken vast vooruit met een van de sprekers: Marieke Nijhoff, hoofd marketingcommunicatie bij de Nationale Spoorwegen.
lees verder
twitter facebook linkedin
Grijp deze kans om je kennis bij te werken met deze sterke whitepapers
[advertorial] Of je nu verantwoordelijk bent voor de logistieke supply chain voor een webshop, of je wil als marketeer extra omzet genereren met e-mailmarketing. Je wil de klantenservice verder stroomlijnen of een persoonlijke klantervaring leveren. Allemaal redenen om een van deze ijzersterke whitepapers te downloaden. En we hebben meer voor je. Dus neem snel een kijkje in onze selectie. Gratis en voor niks. Gewoon omdat het kan.
image
RTL Nederland neemt BrandDeli over
Stevige shuffle in tv-advertising: RTL Nederland lijft media-exploitant BrandDeli in. Deze overname leidt vanaf het nieuwe jaar tot een sales-partnership tussen RTL, Discovery, Fox en Viacom.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
[new creative hub 11] 'Linda hetbureau' benut slagkracht mediamerk
Voor commerciële creativiteit nemen marketeers steeds vaker nieuwe soorten dienstverleners in de arm. MarketingTribune interviewt de nieuwe hubs, met deze keer Robbert Elderenbosch, creative director van in de eigen typografie: LINDA.hetbureau. 'Commercieel sluiten wij beter aan op wat de marketeer van nu nodig heeft.'
lees verder
twitter facebook linkedin
Tijd voor reflectie
[advertorial] Het jaar is bijna voorbij! Tijd om stil te staan bij wat je als organisatie hebt bereikt. Als je mee doet aan de Shopping Awards maak je niet alleen kans op een award, maar krijg je ook inzicht in jouw prestaties en/of waardering vanuit consumenten. Dus ben jij een ambitieuze Nederlandse webwinkelier of een omnichannel retailer? Bekijk dan voor welke Shopping Awards jouw organisatie in aanmerking komt.
image
[podcast] Crunch #3 Hiske Versprille: wat een recensie kan doen
Dit is Crunch, hier hoor je over de movers en shakers uit de wereld van food&marketing. Met vandaag Hiske Versprille (De Volkskrant) over de macht van de restaurantrecensent.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
The Story Seminar: sterke merken bouwen
Op The Story Seminar in Pllek Amsterdam van het allround evenement van creatief bureau Lemon Scented Tea werd één van de meest prangende vragen voor 2019 besproken: wat is de beste manier om een sterk merk te bouwen? Sharmaine Zandbergen, freelance content creator maakte een recap.
lees verder
twitter facebook linkedin
Nieuwe distributiecentra DHG toegespitst op e-commerce
[advertorial] DHG is volgens de laatste ranglijsten (propertyNL) de grootste ontwikkelaar van logistiek vastgoed in Nederland. Dat onderstreept het bedrijf met de ontwikkeling van 750.000 vierkante meter aan SMARTLOGS door heel Nederland. Deze kwalitatief hoogwaardige distributiecentra zijn bij uitstek geschikt voor e-commercebedrijven.
ABONNEMENT
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door gracious. Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.