Canvas wordt Canvs Do Brasil, van 2 tot 8 december

4 jaren geleden


Text only:

Om Brazili te vatten kijk je naar Canvs Do Brasil. Problemen om deze update te lezen? Bekijk hem op Canvas.be Maandag 02 december 2013 tv-gidsprogramma'svideowedstrijdenCanvs Do Brasil Canvs do Brasilmaandag 2 tot zondag 8 decemberBrazili is hot, in vele betekenissen. Daarom zet Canvas dit kleurrijke land een week lang in de kijker. Beleef Canvs Do Brasil op televisie n in je buurt:programma-overzichtBar Do BrasilFesta op 5/12KijktipsEmbaixadores in Iedereen Beroemd Maandag 23:10Ook Iedereen beroemd dompelt zich onder in de Braziliaanse cultuur en brengt verslag uit van de ontmoetingen van de Embaixadores Do Brasil met kijkers. Elke dag om 19:40 op En, herhaling rond 23:10 op Canvas.An inconvenient history Dinsdag 21:05Achter de faade van carnaval en samba gaat een minder mooi plaatje schuil: dat van de grootste slavenpopulatie in de geschiedenis. Dockland vertelt het verhaal van vier miljoen slaven die Brazili mee groot maakten.Pantanal: Brazil's wildheart Donderdag 20:40Natuur mag niet ontbreken. Dus toont Canvs do Brasil een documentaire over de Pantanal, een van de grootste 'draslanden' ter wereld: een moerassig gebied met reuzenotters, jaguars en kaaimannen.Festa do Brasil5 december 20:30 | Depot Leuven | gratis toegangKom naar Het Depot in Leuven en vergeet dat het bijna winter is dankzij zwoele live-optredens, zinderende dj-sets en liters caipirinha. Buscemi en Lieven Verstraete zorgen voor de ambiance!laat via Facebook weten dat je komtBar Do Brasilkom een cafezinho drinken & win een reis naar Rio !Van 2 tot en met 8 december doorkruist Bar Do Brasil het land met heerlijke cafezinho's.
In ruil voor het geheime codewoord maak je bovendien kans op een reis voor 2 naar Rio! Hoe meedoen? Neem een foto van jezelf met de Havaianas-slippers die je bij de bar krijgt en deel die met #canvasdobrasil.
route Bar Do Brasil & wedstrijdinfoBinnen een kwartiertje opent Bar do Brasil aan het station van Gent-Sint-Pieters.Canvas, rond 6:45VideoHerbekijk VranckxEen strak lijf en een perfect gezicht. Alle vrouwen willen er perfect uitzien en dus is plastische chirurgie big business in Brazili.Canvs do Brasil-trailerNa de succesvolle Scandinavische week vorig jaar stijgt de temperatuur deze week tot tropische hoogte. Bekijk de trailer.Annelies & LievenBrazili-kenners Annelies Beck en Lieven Verstraete waren vorige week te gast in Caf Corsari. Herbekijk het gesprek (op een.be).één - canvas - ketnet - radio1 - radio2 - klara - mnm - stubru - deredactie - sporza - cobra2013 VRT canvas.be - gebruiksvoorwaarden - privacy - profiel aanpassen - uitschrijven

Canvas.be

Categorieën: Televisie
Leeftijd: 14 t/m 18 jaar 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar 65 jaar en ouder

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018