CatharinaWeb Nieuwsbrief 14 mei 2015

3 jaren geleden


Text only:


Paranormaal ontwaken


Een e-cursus van Maddy Kersten om je paranomale gaven te ontwikkelen, met niet-goed-geld-terug garantie. Nu voor €17,-


» Lees meer...


 


Tarotboeken

Alle Nederlandstalige tarotboeken vind je overzichtelijk bij elkaar op één pagina.» Lees meer..


 


CatharinaWeb op Facebook
 
Op onze facebook pagina vind je veel meer dan alleen de aankondigingen van een nieuwe legging of horoscoop. Het is een mooie aanvulling op onze website en het forum.

Het aanbod is erg breed, van actuele zaken en spirituele wijsheid tot astrologische stukjes en handige tips hoe je kunt consuminderen.
» Doe je ook mee?


 


Maandvoorspellingen

» Maandhoroscoop
» Lenormand-maand
» Tarot maand


 


Stuur deze nieuwsbrief door naar een vriend

 Volg ons op twitter 
Hallo newslettercollector,

Nieuwe maan 18 mei 2015


 In de vroege ochtend staat de onzichtbare maan dicht naast de Zon in het sterrenbeeld Stier. De Maan zal de lucht die dag bezwangeren met sensuele, warme energie. Dit kan de behoefte aanwakkeren om lichamelijk dicht bij je geliefde te zijn, hem/haar te voelen, samen te genieten. De Zon geeft de Stierenergie door als...


» De maancolumn van Petra Stam verder lezen op de website


 


NIEUW: Engelen LevensleggingEngelen zijn er altijd, je hoeft ze maar te vragen


In deze Engelen levenskaartlegging worden drie kaarten getrokken voor drie belangrijke levensvlakken: thuis en gezondheid, werk en financiën en relaties en vrienden.


De engelen laten je weten dat ze klaarstaan om jou op deze gebieden te ondersteunen. De engelen helpen jou je richting te bepalen en laten je zien wat je het beste kunt doen. Je treft advies aan en een voorbeeld van aanroepingen waarmee je hen in je dagelijkse leven om hulp kunt vragen. Dat mag natuurlijk ook in je eigen woorden.


De teksten zijn opgesteld door Renée Merkestijn, energetisch therapeute, schrijfster, paragnoste en kaartlezeres. Ze is auteur van het handboek Lenormandkaarten en van de schriftelijke cursus Kaartlezen met Lenormand bij het Centrum voor Afstandsonderwijs.


» Ga naar de Engelen levenslegging


 


NIEUW: Zigeunerleggingen


Zigeuners hebben altijd een zwervend leven geleid en voorspellen van oudsher de toekomst. Met behulp van paard en woonwagen trokken ze heel Europa rond. Zigeuners kwamen aan de kost als toekomstvoorspeller (fortune tellers), maar ook als scharenslijper, mandenmakers, muzikant, paardenhandelaar en later ook autohandelaar. Maar het was vooral het voorspellen van de toekomst dat zigeuners hun bekendheid gaf.De Zigeuner Weeklegging brengt duidelijk in kaart wat je de komende week kunt verwachten op het algemene vlak en op het gebied van liefde, werk, financiën en welzijn.


De toelichting bij deze kaarten is geschreven door Nathalie Kriek, tarotiste, alternatief therapeute en schrijfster. Nathalie leerde op haar 15e al van haar oma hoe je gewone speelkaarten kunt gebruiken om de toekomst te voorspellen.


» Ga naar de Zigeuner weeklegging


» Trek een gratis Zigeuner dagkaart


 


Hou onze nieuwspagina in de gaten of meld je aan op Facebook voor de laatste nieuwtjes!


Hartelijke groet van Klaas en Carla


 


Nieuwsbrief #31  14 mei 2015 © CatharinaWeb, 01091066 KvK Groningen.
Uitschrijven / Gegevens wijzigen
Powered door YMLP

Catharinaweb.nl

Categorieën: Inspiratie | Persoonlijke Ontwikkeling
Leeftijd: 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar 65 jaar en ouder

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019