CatharinaWeb Nieuwsbrief 25 juni 2015

3 jaren geleden


Text only:


Symbolon dagkaart


Terug van weggeweest, de gratis symbolon dagkaart met duidingen geschreven door astrologe Sandra Jansen van Galen


 


Maandhoroscoop
De nieuwe maandhoroscoop voor juli staat al online, zo kun je misschien nog net voor je vakantie kijken wat je de komende weken te wachten staat.

 


Lenormand relatielegging
In deze exclusieve Lenormand relatielegging, geschreven door Renée Merkestijn, lees je hoe jij en je partner de komende 1 tot 2 maanden in het leven staan.
» Lees meer...

 


CatharinaWeb op Facebook
 
Op onze facebook pagina vind je veel meer dan alleen de aankondigingen van een nieuwe legging of horoscoop. Het is een mooie aanvulling op onze website en het forum.

Het aanbod is erg breed, van actuele zaken en spirituele wijsheid tot astrologische stukjes en handige tips hoe je kunt consuminderen.
» Doe je ook mee?


 


Stuur deze nieuwsbrief door naar een vriend

 Volg ons
op twitter
 


Hallo newslettercollector,


Op grond van langjarige statistieken zijn de voorspellingen voor de zomer van 2015 een warme zomer met meer zon, maar wellicht ook iets meer neerslag.


Alhoewel het op dit moment nog steeds wel herfst lijkt liggen er dus nog weken vol zon, zee en avontuur in het verschiet. En hoe zit het deze maanden met de liefde?Wil je ook weten wat er op liefdesgebied speelt in de zomermaanden van 2015? Lees het hier in je zomer liefdeshoroscoop die geschreven is door Willem Kunst, erkend astroloog AVN.


» Lees meer...


 


Maanorakel: liefdes & relatielegging


Een nieuwe legging op CatharinaWeb met de prachtige maankaarten van Petra Stam.Deze maankaartlegging geeft je drie uitgebreide inzichten over het contact tussen jou en een geliefde. Het kan gaan over het contact met je partner maar ook over een nieuwe ontmoeting. De kaarten geven duidelijkheid over de huidige situatie, advies voor jou ten opzichte van het contact met degene waarmee je een relatie of een romantisch contact hebt en de uitkomst, waartoe het zal leiden


» Lees meer...


 


Zigeuner regressielegging


Nog een nieuwe legging! De Zigeuner regressielegging van Nathalie Kriek.Iedereen zit wel eens wat minder lekker in zijn vel. Vaak weten we wel waardoor dat komt maar soms ligt er iets aan onze problemen ten grondslag waar we de vinger maar niet echt op kunnen leggen. Je zit in een dipje, je bent ergens in vastgelopen, je relatie loopt misschien niet zo lekker... maar je hebt niet direct een idee over hoe en waarom precies. Om je weer wat op weg te helpen is het wellicht zinvol om je te laten adviseren door een regressielegging.


» Lees meer...


Hou onze nieuwspagina in de gaten of meld je aan op Facebook voor de laatste nieuwtjes!


Hartelijke groet van
Klaas en Carla


 


Nieuwsbrief #33  25 juni 2015
© CatharinaWeb,
01091066
KvK Groningen.
Uitschrijven / Gegevens wijzigen
Powered door YMLP

Catharinaweb.nl

Categorieën: Inspiratie | Persoonlijke Ontwikkeling
Leeftijd: 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar 65 jaar en ouder

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019