CatharinaWeb Nieuwsbrief 26 januari 2015

3 jaren geleden


Text only:


Jaarhoroscopen '15

» Jaarhoroscoop
» Liefdeshoroscoop
» Tarot horoscoop
» Chin. horoscoop


 


Liefdesweeklegging


Als mensen de tarot raadplegen is dat heel vaak in verband met liefde en relaties. Deze weeklegging kan je helpen de komende dagen liefde te vinden of een bestaande relatie te verbeteren.


» Lees meer...


 


Maandvoorspellingen

» Maandhoroscoop
» Lenormand-maand
» Tarot maand
» Chin. liefdesmaand


 


e-Cursus Lenormand
van Maddy Kersten


Wil je de geheimen van de kaarten van Mlle Lenormand ontdekken? Niet goed geld terug.
Nu voor €17,-


» Lees meer...


 


Paranormaal ontwaken


Een e-cursus van Maddy Kersten om je paranomale gaven te ontwikkelen, met niet-goed-geld-terug garantie.
Nu voor €17,-


» Lees meer...


 


CatharinaWeb op Facebook

Op onze facebook pagina vind je veel meer dan alleen de aankondigingen van een nieuwe legging of horoscoop. Het is een mooie aanvulling op onze website en het forum.


Het aanbod is erg breed, van actuele zaken en spirituele wijsheid tot astrologische stukjes en handige tips hoe je kunt consuminderen.


» Doe je ook mee?


 


Stuur deze nieuwsbrief door naar een vriend

 Volg ons
op twitter 
 
Hallo newslettercollector,

Van 19 februari 2015 t/m 7 februari 2016 zitten we in het jaar van de Geit.


Van nature is de Geit een verdraagzaam dier wat zich meestal wel op z'n gemak voelt. De Geit is niet snel bang tekort te komen en weet van veel dingen het beste te maken.


In dit jaar zal het verdraagzame en verzoeningsgerichte van de Geit dan ook een rol gaan spelen.


 


Wil je weten wat het jaar van de Geit voor jou in petto heeft, bekijk dan jouw eigen persoonlijke Chinese horoscoop voor het jaar van de Geit.


 


De Geit


Wist je dat je op onze site een uitgebreide beschrijving kunt vinden van alle Chinese dierenriemtekens?


De Geit is creatief en artistiek begaafd, rustig maar hartstochtelijk, en een beetje ongewoon. Geiten zijn oprecht, en ze hebben een grote verbeeldingskracht. Ze kunnen niet goed tegen druk.


Een Geit waardeert de goede dingen van het leven. Hij is nostalgisch en romantisch. Geiten houden niet van roosters en routines. Ze zijn perfectionistisch en willen niet opgejaagd worden. Hun inzet is groot wanneer ze emotionele betrokkenheid hebben.


De Geit bezit veel overtuigingskracht en charme om de dingen naar zijn hand te zetten. Een Geit heeft de neiging om op een onconventionele manier tegen de... lees meer..


 


Chinese Liefdes maandhoroscoop


Nog even in de herhaling: nieuw op onze website m.i.v. 1-1-2015 zijn de Chinese maandhoroscopen voor de liefde. Deze horoscoop vertelt je welk Chinees dierenteken is gekoppeld aan de maand waarin we leven en wat dit alles voor jou betekent met betrekking tot daten, seksualiteit en relaties.» Lees meer...


 


Gratis Chinese liefdeshoroscopen


Hoe de 12 tekens van de Chinese dierenriem samengaan in de liefde lees je op onze website bij de gratis Chinese liefdes horoscopen.


De
teksten zijn van
Nathalie Kriek, auteur van het boek "Chinese astrologie als levenswijze".


» Lees meer...


 


Chinese relatiehoroscoop


Ook al heb je de man of vrouw van je dromen ontmoet en ben je stapeldol op hem of haar, in het leven van alledag kan het soms toch wat tegenvallen. Je loopt steeds tegen dezelfde dingen aan en je vraagt je af hoe dat toch mogelijk is. Of je begrijpt maar niet waarom jouw partner zo overdreven reageert terwijl jij juist... Herken je dit?


Bekijk dan de relatiehoroscoop van jouw partner en lees hoe hij of zij zich voelt en gedraagt binnen een relatie en wat daarbij de achterliggende drijfveren zijn.


» Als jouw lief een man is, klik dan hier.


» Als jouw lief een vrouw is, klik dan hier.


 


Gratis Chinese combi-horoscoop


De Chinese astrologie is een belangrijke aanvulling op onze westerse astrologie. Het combineren van je Chinese jaarteken met je Westerse zonneteken -ook wel sterrenbeeld genoemd- levert een specifieker beeld. Een Ram-Rat bijvoorbeeld, zal zich anders gedragen dan een Vissen-Rat. Onze Chinese combinatiehoroscoop is gratis te lezen!


» Lees meer...


 


Yin en Yang


Er is geen licht zonder duisternis


Yin en yang zijn de twee tegengestelde elementen van het universum. Het zijn geen absolute polen zoals goed en kwaad, zij bestaan alleen bij de gratie van de ander.


Yin staat in verband met de donkere maan (die afgekeerd is van de zon) en staat voor de vrouwelijke natuur. Yang staat in verband met de heldere zon en komt overeen met de mannelijke natuur.


» Lees meer...


 


Hartelijke groet van
Klaas en Carla


 


Nieuwsbrief #27  26 januari 2015
© CatharinaWeb,
01091066
KvK Groningen.
Uitschrijven / Gegevens wijzigen
Powered door YMLP

Catharinaweb.nl

Categorieën: Inspiratie | Persoonlijke Ontwikkeling
Leeftijd: 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar 65 jaar en ouder

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019