CatharinaWeb Nieuwsbrief 28 mei 2015

3 jaren geleden


Text only:


TIP
Op (bijna) alle pagina's rechts boven op CatharinaWeb staat een rijtje ikoontjes. 
 
Met één muisklik kun je de pagina waar je op dat moment bent o.a. mailen, toevoegen aan je favorieten, of naar Facebook en Twitter sturen.

 


e-Cursus Lenormand
van Maddy Kersten
Wil je de geheimen van de kaarten van Mlle Lenormand ontdekken? Niet goed geld terug. Nu voor €17,- met tijdelijk gratis het e-book 'Paranormaal ontwaken'
» Lees meer...

 


CatharinaWeb op Facebook
 
Op onze facebook pagina vind je veel meer dan alleen de aankondigingen van een nieuwe legging of horoscoop. Het is een mooie aanvulling op onze website en het forum.

Het aanbod is erg breed, van actuele zaken en spirituele wijsheid tot astrologische stukjes en handige tips hoe je kunt consuminderen.
» Doe je ook mee?


 


Lenormand relatielegging
In deze exclusieve Lenormand relatielegging, geschreven door Renée Merkestijn, lees je hoe jij en je partner de komende 1 tot 2 maanden in het leven staan.
» Lees meer...

 


Stuur deze nieuwsbrief door naar een vriend

 Volg ons op twitter 
Hallo newslettercollector,

Ken je ons Spiegel Orakel al? Dat is een prachtige gratis online kaartlegging met teksten en reproducties van originele textielkunstwerken en krachtschildenkunst van Roelien de Lange.» Ga naar het Spiegel Orakel..


 


Dromenvangers


Een dromenvanger bestaat uit een ring waar een speciaal geweven 'web' tussen gespannen is. In het midden van dit web zit een gat, en onder aan de ring hangt altijd een veer.


De veer vertegenwoordigt het element lucht, maar symboliseert ook het leven. Aan de randen van de ring hangen vaak ook touwtjes of reepjes leer met veren.


Hoe werkt een dromenvanger?


De dromenvanger wordt opgehangen boven het bed en vangt de akelige dromen in haar web, waarna ze worden vernietigd door de eerste zonnestralen.


Een droom die op deze manier wordt gevangen en vernietigd kan de dromer niet achtervolgen en kan ook niet meer op zoek gaan naar een andere dromer.


Er zijn speciale dromen die specifiek voor jou bestemd zijn omdat ze een persoonlijke boodschap bevatten. Deze dromen zullen altijd door het web glippen, zodat je de belangrijke symbolen of boodschappen toch zult kunnen ontvangen.


De kracht van een dromenvanger zit vooral in het zelf maken en het zorgvuldig bij elkaar zoeken van de verschillende onderdelen.


» Lees meer...


Wil je zelf een dromenvanger maken?
» We hebben een uitgebreide handleiding voor je.


 


Krachtvoorwerpen


In het traditionele sjamanisme wordt intensief gebruik gemaakt van rituele voorwerpen, ook wel krachtvoorwerpen genoemd. Voorbeelden van krachtvoorwerpen zijn ratels, een beschilderde en/of bewerkte tak uit het bos (praatstok of talkingstick), een medicijnbuideltje voor om je nek, smudge veren, krachtstenen, amuletten.. Ook een dromenvanger is een oud Indiaans krachtvoorwerp dat helpt dromen en visioenen uit te kristalliseren.


 Wil je zelf een krachtvoorwerp maken?
» Lees meer...


 


 


 


Hou onze nieuwspagina in de gaten of meld je aan op Facebook voor de laatste nieuwtjes!


Hartelijke groet van Klaas en Carla


 


Nieuwsbrief #32  28 mei 2015 © CatharinaWeb, 01091066 KvK Groningen.
Uitschrijven / Gegevens wijzigen
Powered door YMLP

Catharinaweb.nl

Categorieën: Inspiratie | Persoonlijke Ontwikkeling
Leeftijd: 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar 65 jaar en ouder

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019