| | CBS: voornamelijk jongeren hebben horeca verlaten Van de 395 duizend werknemers in de horeca in januari 2020 waren er 203 duizend jonger dan 25 jaar. Bijna een derde van die jongeren had een jaar later geen baan meer als werknemer. In verreweg de […] Lees verder |
|
|
|
| | Ron Blaauw omarmt boekingsplatform voor professionele thuiskoks Ron Blaauw omarmt de digitalisering van de horeca en zet een volgende stap d.m.v. een samenwerking met CHEFSTBL.COM, het boekingsplatform voor professionele thuiskoks en cateraars. Sinds vandaag zijn […] Lees verder |
|
|
|
|
|
| | Bestellen met QR-code: de voor- en nadelen Niet meer hoeven wachten voordat iemand de bestelling komt opnemen, maar zelf via een QR-code en een app de bestelling plaatsen. Sinds de coronapandemie is er een grotere behoefte aan contactloos […] Lees verder |
|
|
|
| | Syrco Bakker door Gault&Millau uitgeroepen tot Chef van het Jaar Syrco Bakker is door Gault&Millau uitgeroepen tot Chef van het Jaar 2022. Dat gebeurde tijdens de feestelijke lancering van de Gault&Millau-gids op maandag 14 maart in Tivoli, Utrecht. Bakker […] Lees verder |
|
|
|
|
|
| | BlueBlood opent in Den Haag; Nikkei cuisineconcept in de hofstad Dit voorjaar opent BlueBlood haar deuren midden in het centrum van Den Haag aan de Zeestraat 35. Met de komst van BlueBlood wordt het Nikkei cuisineconcept, dat momenteel steeds populairder wordt in […] Lees verder |
|
|
|
| | De foodtrends voor 2022 Thuisbezorgd.nl introduceert vandaag het Food Trend Rapport 2021. In deze eerste editie van het rapport zijn de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van smaak, eten en bestelgedrag […] Lees verder |
|
|
|
|
|
|