Het is weer tijd voor de jaarlijkse belastingaangifte en daar kun je natuurlijk wel wat hulp bij gebruiken, zodat je je aangifte snel en eenvoudig kunt insturen. Computer Idee helpt je daarbij uit de brand met een handige, geautomatiseerde Excel-sheet. ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 

Populairste artikelen van 06-03-2024

Chaos en drukte bij de Belastingdienst? Zo stuur je je aangifte inkomstenbelasting correct in

Het is weer tijd voor de jaarlijkse belastingaangifte en daar kun je natuurlijk wel wat hulp bij gebruiken, zodat je je aangifte snel en eenvoudig kunt insturen. Computer Idee helpt je daarbij uit de brand met een handige, geautomatiseerde Excel-sheet.

Android-tablet thuis liggen? Hij kan weer uit de kast!

Op een Android-tablet zien de applicaties die op je telefoon goed werken, er vaak niet uit. De apps maken niet maximaal gebruik van de extra schermruimte. Ze behandelen de tablet als een smartphone. Gelukkig komt hier de laatste tijd verandering in. Dat heeft onder meer te maken met het steeds populairder worden van opvouwbare smartphones en met Google.

Internet van Ziggo? Zo kun jij je wifi thuis verbeteren

Tegenwoordig is goede, snelle en stabiele wifi onmisbaar in huis. We streamen steeds vaker films en series in 4K, gamen online, werken op afstand via videocalls en bedienen onze slimme apparaten. Maar wat moet je doen wanneer je wifi slecht werkt? Tip: kijk eerst eens wat je provider voor je kan doen. In dit artikel lees je bijvoorbeeld hoe je als Ziggo-abonnee je wifi optimaliseert.

SMS-oplichting: zo bescherm je je smartphone én jezelf

Zomaar klikken op een linkje in een mail doen de meeste mensen allang niet meer. Maar wist je dat je ook moet oppassen met sms’jes die je krijgt? Steeds vaker proberen cybercriminelen je via berichtjes op je smartphone persoonlijke gegevens te ontfutselen, met als doel identiteitsfraude en het plunderen van je bankrekening. Hoe je jezelf tegen smishing kunt beschermen, lees je in dit artikel.

E-bike: dit zijn de 10 meest gestelde vragen aan de fietsenmaker

Zelfs in het digitale tijdperk is de lokale fietsenmaker onmisbaar. Hier koop je niet alleen nieuwe of tweedehands fietsen, maar kun je terecht voor de essentiële jaarlijkse servicebeurt en deskundige reparaties. Bovendien is de fietsenmaker een bron van kennis, vooral als het gaat om advies over je e-bike. Bij hem kun je met al je vragen terecht.

Lenovo Tab M11: betaalbare tablet voor intensief gebruik - Partnerbijdrage

De tablet vervult in bijna elk huishouden een prominente rol. Het is dan ook belangrijk dat dit apparaat alle gangbare taken soepel uitvoert, zoals video’s streamen, bankieren, notities maken en spelletjes spelen. De recent verschenen Lenovo Tab M11 inclusief stylus voldoet voor alledaags gebruik prima. Mooi meegenomen is dat deze robuuste alleskunner een budgetvriendelijk prijskaartje heeft.

De populairste prijsdalers geselecteerd door Kieskeurig.nl

De'Longhi ECAM 22.110.SB zilver - € 324,95 (12% korting)

Bekijk nu

Philips Series 3200 EP3243 Volautomatische espressomachines - Refurbished - € 440,99 (12% korting)

Bekijk nu

Inventum Hetelucht friteuse GF800HLD - € 94,99 (23% korting)

Bekijk nu

Mogelijk gemaakt door:


Phishing via e-mail? Dit kun je doen om jezelf en ál je apparaten veilig te houden - Partnerbijdrage

E-mail is nog steeds een van de meest gebruikte methoden voor cybercriminelen om via phishing persoonsgegevens te stelen. Gelukkig zijn er wel manieren om je digitale apparaten (of het nu je laptop is of je smartphone) en data beter te beschermen tegen cybercriminaliteit. In dit artikel lees je tips om te voorkomen dat je via e-mail slachtoffer wordt van hackers.

Lp’s luisteren? Zo vind je de beste platenspeler

De afgelopen tien jaar zit de verkoop van vinyl flink in de lift. Als gevolg daarvan zijn er tegenwoordig weer volop nieuwe platenspelers verkrijgbaar. Wil je jouw favoriete albums graag op lp beluisteren? Lees dan de tips in dit artikel en koop een goede draaitafel die aan al jouw wensen voldoet.

Zonnepanelen op de gevel: wetten en regels

Zonnepanelen zijn niet beperkt tot alleen daken: je kunt ze ook op de gevel plaatsen. Anders dan voor panelen op het dak heb je voor gevelpanelen wél een vergunning nodig. Hier lees je met welke wetten, regels en vergunning je te maken krijgt als je besluit zonnepanelen op je gevel te plaatsen.

Onderzoek: 9 op de 10 energieleveranciers geeft zonnepaneeleigenaren 'boetes'

Het was al bekend dat veel energiemaatschappijen klanten die zonnepanelen hebben, flink benadelen. Maar nieuw onderzoek laat zien dat nu zelfs 90 procent van de energiebedrijven via een of andere route extra kosten in rekening brengen of minder voordeel geeft aan eigenaren van zonnepanelen.

Regen gebruiken om te besparen op leidingwater: zo doe je dat

Het regent in Nederland gemiddeld 192 dagen per jaar. Wie denkt dat er meer regendagen zijn dan vroeger, vergist zich. Het aantal dagen dat we de paraplu moeten bovenhalen is de afgelopen zestig jaar niet veranderd. Het regent niet vaker, maar helaas wel harder. Als er iets is waar we in Nederland meer dan genoeg van hebben dan is het regenwater. Toch maken we er te weinig gebruik van om te besparen op leidingwater, dat ieder jaar fors duurder wordt.

Hoe duurzaam is een e-bike vergeleken met andere voertuigen?

De elektrische fiets wint snel aan populariteit vanwege het milieuvriendelijke karakter. Ook zou dit vervoersmiddel bijdragen aan een duurzamere stedelijke mobiliteit. Maar klopt dat wel? Hoe verhoudt zo’n elektrische fiets zich eigenlijk tot andere vervoersmiddelen op het gebied van duurzaamheid?

Reshift Digital B.V  © 2023 ID.nl
Nijverheidsweg 18 2031 CP Haarlem

Niet langer mails ontvangen? Afmelden