AEX: 549,79 - Dow Jones: 26.692 - EURUSD: 1,172 - Bitcoin: 5.698 - Goud: 1,194.58 Monday, 24 September 2018

   
Gezonder leven is ook investeren
Wat is er belangrijker dan je gezondheid? Als u dus begint met beleggen, begin dan eens heel dicht bij huis en investeer in je eigen lichaam. Kijk hier

Marktbeeld (Tom Lassing)

24/9 07:00
  • Ik zag recent een stukje presentatie van George van Houts. Hij blijkt ook over 9/11 ook e.e.a. gepresenteerd te hebben. Je heb het al vele jaren geleden in deze nieuwsbrief kunnen lezen, maar hij heeft het eens mooi op een rijtje gezet. Dit moet je echt zien.
  • China heeft verschillende gesprekken met de VS stopgezet. De invoering van de laatste importheffingen is een stap te ver voor ze en ze vinden nu dat verdere gesprekken op dit moment zinloos zijn.
  • Alex gaat als broker verdwijnen en wordt nu een naamloos onderdeel van Binckbank. De voormalige prijsvechter heeft als merk geen waarde meer nu prijsvechters als TradersOnly en DeGiro op alle fronten winnen.
  • In de biedingsoorlog tussen Comcast en Fox heeft Comcast gewonnen en zal het Sky voor 39 miljard dollar overnemen.
  • Bierbrouwer Anheuser-InBev heeft kans op een boete omdat het goedkope import van haar eigen bier vanuit Nederland tegenwerkt. In Nederland is hun bier goedkoper omdat er meer concurrentie is. Slimme handelaren wilden dus vanuit Nederland importeren, maar AB InBev voorkwam dat door etiketten in Nederland ineens alleen in het Nederlands op te stellen, zodat import naar België vanaf dat moment onmogelijk werd. (Bron Reuters)
  • In Rusland is oppositieleider Navalny opnieuw opgepakt. Het is weer een onzin aanklacht. Putin zegt wel dat hij democratisch is, maar ondertussen is hij enorm bang voor deze oppositieleider en hij maakt misbruik van de macht van de staat om deze politicus een eerlijke kans te geven.
  • In Hong Kong is een politieke partij die voor totale onafhankelijkheid van Hong Kong gaat nu verboden verklaard. Ook daar is men bang voor echte oppositie.
  • In het Verenigd Koninkrijk gaan ze nu overleggen of er nieuwe verkiezingen of een nieuw referendum gaat komen. Brexit is niet geworden wat men er van verwacht had. Een totaal gebrek aan visie en voorbereiding ligt er aan ten grondslag.
 

 

Deze twee zijn er hélemaal klaar voor! (Jack Hoogland)

24/9 07:23

Ik wil u nog één ding vertellen over de bull markt in uranium die op dit moment aan het uitbreken is. Volgens mij de grootste die ik in mijn leven ga meemaken. En dan vooral over twee van de aandelen die we voor ons uraniumrapport hebben geselecteerd.
 
Ik vertelde u dinsdag al dat de uraniumprijs (nog steeds) zo laag is dat het voor uraniumproducenten onmogelijk is om winst te maken. Twee aandelen uit ons rapport zijn echter van bedrijven die er bewust voor hebben gekozen om verlies te lijden. Bewust, met als doel om in de toekomst veel meer winst te maken.
 
Deze twee kleinere bedrijven besloten niet lang na Fukushima dat het zinloos is om uranium te gaan produceren en het vervolgens met verlies te gaan verkopen. Beter om het in de grond te laten zodat de waarde behouden blijft. Ze besloten om de administratieve kosten tot een minimum te beperken, maar om wél te blijven investeren in hun mijnen. Met als doel om helemaal klaar te zijn voor het moment dat de uraniumprijs weer hoog genoeg is. Een zéér slimme strategie.
 
Ze hebben hun uraniumreserves (en dus de waarde van hun bedrijf) gestaag uitgebreid én ze kunnen nu zelf het moment te kiezen om tegen een goede, stijgende prijs méér uranium te gaan produceren. Deze twee bedrijven zijn er hélemaal klaar voor. Klaar om maximaal te profiteren zodra de uraniumprijs hoog genoeg is. Ideaal voor ons. Want het betekent dat deze twee aandelen helemaal klaar zijn voor enorme koersstijgingen.
 
Tijdens de vorige bull markt (2001-2007) stegen zelfs de zwakste aandelen met 2000% in koers. Dit zijn ijzersterke aandelen van zéér slim geleide bedrijven. Als toen zelfs de zwakste aandelen met 2000% in koers stegen, dan zijn nu de sterkste aandelen rijp voor véél hogere koersstijgingen.
 
Voor ons uraniumrapport selecteerden we voor u de vier beste uraniumaandelen. Aandelen met een ongelofelijk hoog koerspotentieel. Als u het rapport nog niet in uw bezit hebt, dan is dit voor u een enorme kans om de komende jaren onvoorstelbare koerswinsten te behalen. Want dit wordt de grootste bull markt die ik in mijn leven ga meemaken.
 
Alleen vandaag nog als los rapport beschikbaar!
Bestel hier het unieke uraniumrapport.
 

Pensioensparen, een enorm rendement in 25 jaar!

200 euro per maand sparen en dan een miljoen na 25 jaar hebben, is dat écht mogelijk? Ja, hoe gek het ook klinkt, het is mogelijk, maar dan moet je het wel zelf doen en ook op deze manier. Kijk hier.

 
 
 

ING en de hypotheek na overlijden (Tom Lassing)

24/9 07:39

Ik schreef vorige week al dat de ING na het overlijden van de partner van mijn dochter een rekening van 10.000 euro bij haar neergelegd heeft.
Helaas is de klucht nog niet over.
Ten eerste beloven ze bij ING terug te bellen, maar je kan wachten tot je een ons weegt, maar terugbellen ho maar.
Dan het volgende:
De hypotheek bestond uit een annuïteiten deel en een aflosvrij deel.
Het verzoek was gedaan om met de uitkering naar aanleiding van het overlijden het annuïteitendeel volledig af te lossen. De rest van... Lees verder
 

Het superieure rendement van Royalty aandelen

Kijken we naar de rendementen over de laatste 25 jaar dan is zonneklaar dat Royalty aandelen de beste rendementen geven. Ik heb twee rapporten geschreven die u eigenlijk beide zou moeten bestellen voor maximaal rendement! Klik hier voor het Royalty rapport en hier voor PensioenSparen.
 
 
 

China WAS de grote vervuiler (Tom Lassing)

24/907:59

We hebben het niet zo meegekregen hier in het westen, maar 2018 is een extreem jaar voor China geweest. Hele industrie sectoren zijn letterlijk compleet dichtgegaan omdat de fabrieken te vervuilend waren.
De autoriteiten hebben inspecties laten uitvoeren en wie niet aan de milieu-eisen voldeed werd door de landelijke overheid gedwongen de fabriekspoorten te sluiten. Ze mochten weer open als ze zaak op orde was gebracht. De controles gebeuren door de landelijke overheid om lokale corruptie te voorkomen.
Zo ook bij het Chinese bedrijf IT packaging.
De fabriek ging dicht en... Lees verder

 

Alsmaar Meer Dividend

Als u een belegger bent met veiligheidin uw achterhoofd, dan is het bijna een must dat u in uw portfolioook een aantal Alsmaar Meer Dividend Betalers (AMDB’s) bezit.Dergelijke aandelen beschermen u tegen inflatie en doen uw vermogensneller groeien. Meer weten, klik hier.
 
 
 

Impact van een orkaan (Tom Lassing)

24/9 08:35

Vorige week is de orkaan Florence met veel geweld de oostkust van de VS gaan teisteren. Bij miljoenen mensen viel de stroom uit. Minstens een miljoen mensen waren enkele dagen van huis en de schade zal ongetwijfeld in de miljarden lopen.
Heeft zo'n enorme natuurramp invloed op de beurs?
Het antwoord is:
Ja, amper.
U leest dat goed. Ja er is een impact zichtbaar. Enkele aandelen verliezen en enkele winnen. Om enkele dagen later weer heel anders te noteren.
Over twee weken kunt u er... Lees verder
 

Leer de Japanse Candles analyse toepassen

U kan hier gratis het E-boek Japanse Candles opvragen!
 
 
Reageren | Adverteren | Artikels insturen | Uitschrijven
 

Click here to manage your subscriptions

Powered by arpReach