ChocolateWarehouse nieuwsbrief 10-2013

5 jaren geleden


Text only:

Nieuwsbrief oktober 2013
Bekijk in browser.


Salon du ChocolatPorte de Versailles, Parijs


De Salon du Chocolat is het niet te missen evenement voor degenen die een passie voor dit bijzondere product delen. Voor de 2013 editie (30 oktober tot 3 november) is er  20.000 m² volledig gewijd aan zoete lekkernijen.  Met meer dan 550 deelnemers, chocolatiers, chef-koks en gebak chef-koks, cacao deskundigen, van over de hele wereld. In Parijs is behalve de vakbeurs voor professionals ook een zeer grote beurs speciaal voor consumenten. Een aanrader! Tickets kosten € 13,-.  Meer informatie: Salon du Chocolat


Chocolate Maste​r 2013


Blijft de titel in Nederlandse handen?
Van 28 tot 30 oktober 2013, wordt de World Chocolate Masters Finale  gehouden tijdens de Salon du Chocolat Professionnel in Parijs-Porte de Versailles (hal 4). 20 Toonaangevende chocolade- en gebak chefs van over de hele wereld nemen deel aan de vijfde editie van de World Chocolate Masters en strijden om de felbegeerde titel van World Chocolate Master. Vorig jaar gewonnen door 'onze' Frank Haasnoot! Dit jaar wordt Nederland vertegenwoordigd door Marike van Beurden. Zie ook: Chocolate Master preselectie.
De World Chocolate Masters is dè internationale competitie gewijd aan de kunst van chocolade. Op basis van nationale selecties, staat de wedstrijd open voor 's werelds meest getalenteerde chocolade ambachtslieden en vrouwen. Tijdens de 3 dagen durende competitie, maken de deelnemers een chocolade showstuk, een gebakje, een chocolade dessert, een gegoten en een doorhaal praliné en een verrassende artistieke creatie  rond het thema "The Architecture of Taste". De creaties worden beoordeeld door bekende chefs en chocolademeesters uit de hele wereld.  


AANBIEDING
Must-have bij het maken van ganaches


Aanbieding -  In de maanden november en december ontvangt u bij aankoop van onze RVS plaat met opstaande randen, gratis een pak zogenaamde guitarsheets ter waarde van € 10,-. Deze plastic vellen passen precies in de plaat en zorgen voor een gemakkelijke lossing van uw ganache. Zie ook: guitarsheets en plaat met opstaande rand.


Kumabo (80,4%)Uit de Finest Selection van Callebaut


Donkere chocolade op basis van prachtige cacao-oogsten uit West-Afrika: Tanzania, Ghana en Saõ Tomé. De eerste geurimpressies zijn overweldigend met een hoge dosis krachtige cacao, bosaarde, specerijen, ginseng en engelwortel in de neus. In de mond volgt een lichtjes minerale toets met een perfecte balans tussen fruit en bitterheid – zelfs de lichtzilte toets van zoute drop. Daarna primeren heel rijpe bosvruchten en blauwe pruimen. De finale reveleert zelfs een floraal accent met een zachte bitterheid die aanhoudt tot in de staart. Kumabo!
U ontvangt deze mailing omdat u zich heeft ingeschreven voor onze nieuwsbrief of heeft aangegeven onze nieuwsbrief te willen ontvangen. U kunt zich altijd uitschrijven voor onze nieuwsbrief, bijvoorbeeld via deze mail.
Contactgegevens:
Chocolate WarehouseWeidelaan 14Leimuiden, Zuid-Holland 2451 XH Netherlands
Add us to your address book
uitschrijven   voorkeuren aanpassen 
This email was sent to newsletter@newslettercollector.com
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Chocolate Warehouse · Weidelaan 14 · Leimuiden, Zuid-Holland 2451 XH · Netherlands

Chocolatewarehouse.nl

Categorieën: Webshop Cadeau Koken | Eten | Drinken
Leeftijd: 7 t/m 13 jaar 14 t/m 18 jaar 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar 65 jaar en ouder

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019